Menu

Kom bijzonder overnachten in Drenthe

Zoekt u een locatie waar u bijzonder kunt overnachten in Drenthe? Misschien dat Landgoed Börkerheide wel die locatie voor u is. Bij ons overnachten is een ware belevenis. Waarom? Omdat u bij ons volledig omringt wordt door natuur. Dus uw tent of ander kampeermiddel wordt omgeven door hoge bomen. En midden op ons terrein bevindt zich een mooie open plek met ven en twee eilandjes. Bijzonder overnachten is bij ons een garantie!

Boek uw bijzondere overnachting in Drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe

Maar niet alleen de natuur op ons Landgoed maakt het een bijzondere overnachting in Drenthe. Ook de faciliteiten die u bij ons tegenkomt ziet u nergens anders. Neem bijvoorbeeld Galerie 13a. De galerie waarin Tineke Sips haar kunstwerken en de kunstwerken van anderen tentoonstelt. Ook kunt u hier zitten terwijl u van een lekker kopje koffie of thee geniet. Met een stukje gebak, uiteraard. Dit en nog veel meer zorgt ervoor dat het een bijzondere vakantie wordt als u op ons landgoed verblijft.

Bijzonder overnachten Drenthe

Bijzonder overnachten in een boomhut

Sinds kort kunt u op Landgoed Börkerheide wel heel bijzonder overnachten. Wij hebben namelijk een aantal boomhutten laten plaatsen. Dit zijn luxe huuraccommodaties, hoog in de bomen. De hutten zijn van alle gemakken voorzien. Bij de inrichting is rekening gehouden met uw gemak, waardoor een verblijf in deze hutten altijd erg aangenaam is. Daarnaast zit u tussen de bomen, op enige hoogte van de grond. Hierdoor wordt u altijd op een bijzondere manier wakker. Kies een van onze twee unieke boomhutten en geniet met maximaal 6 personen op hoogte!

Boek hier uw boomhut

Bijzonder overnachten in een Glamping tent

Genieten in een safaritent

Een andere bijzondere overnachting is een verblijf in een safaritent. Geniet van prachtig uitzicht over het water op deze bijzondere overnachtingsplaats midden in de natuur. U hoeft geen tent op te zetten en uw verblijf is genieten voor iedereen. U kunt kiezen voor een safaritent óf een luxe woodcottage waar u met 4 volwassenen en twee kinderen kunt verblijven. 

Plezier in de natuur

Naast de bijzondere voorzieningen beschikt het landgoed dus ook over heel veel natuur. En dit brengt weer mogelijkheden met zich mee. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld heerlijk spelen in de natuur. Lekker klimmen in bomen, hutten bouwen en nog veel meer. Natuurlijk staan er ook "normale" speeltoestellen op het landgoed, zodat de kinderen ook een beetje afwisseling hebben. Daarnaast is er in de buurt van onze camping een zwembad aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Kom bijzonder overnachten in Drenthe

Natuurlijk kunnen wij hier van alles neerzetten om u te overtuigen dat u bij ons bijzonder kunt overnachten. Maar om het echt te voelen moet u gewoon bij ons verblijven. Zo ziet u meteen de charme van ons mooie landgoed en zijn voorzieningen. Verblijven op ons terrein kunt u in uw eigen kampeermiddel doen, maar u kunt ook een accommodatie huren. Komt u bijzonder overnachten in Drenthe?

Boek uw vakantie 2022

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Op ons landgoed zijn drie typen kampeerplaats beschikbaar. U kunt kiezen voor de normale kampeerplaats met elektriciteit, de tentplaats zonder elektriciteit en de camperplaats. Heeft u liever meer luxe, dan is een van onze huuraccommodaties iets voor u. Wij bieden een Safaritent (4 personen) en een Woodcottage (4 volwassenen, 2 kinderen) aan. Deze zijn beiden volledig ingericht. Daarnaast beschikt de Woodcottage over een toilet en een Douche.

Reserveer uw bijzondere overnachting in Drenthe

Landgoed Börkerheide