Menu

Kamperen

Kamperen in Drenthe midden in de natuur

Kamperen in Drenthe, dat doet u op Landgoed Börkerheide midden in de natuur. U heeft bij ons keuze uit verschillende kampeerplaatsen voor een caravan, camper of tent. Kamperen kan rondom het ven, omringd door hoge bomen op een veld met mooie vergezichten of een open plaats midden in het bos. U kiest bij ons zelf uw plekje uit. Hoe dan ook beschikt u over een ruim opgezette kampeerplaats met volop privacy. Wordt u ‘s ochtends wakker, dan staat u letterlijk in het groen. Welke kampeerplaats in Drenthe gaat uw voorkeur naar uit?

 

Verhuur

Geniet in een mooie safaritent of boomhut

Op Landgoed Börkerheide kunt u mooie en luxe accommodaties huren. U kunt namelijk keizen uit mooie safaritenten en unieke boomhutten. Zowel de safaritenten als de boomhutten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Welke kiest u?

 

Geschikt voor : 4 personen

Boomhut de Den

Boomhut de Den is het kleinere broertje van de Beuk. Deze boomhut is geschikt voor 4 personen. Ook in deze accommodatie verblijft u op hoogte en staan beleving en avontuur centraal. Maar dan wel met de luxe van een keuken en badkamer met toilet.

Landgoed Börkerheide