Menu

Kamperen

Kamperen op Landgoed BörkerheideKamperen in de natuur

Op Landgoed Börkerheide kampeert u midden in de natuur.  U heeft keuze uit verschillende kampeerplaatsen voor de caravan, camper of tent. Kortom, iedereen kan komen kamperen op ons prachtige landgoed. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

Verhuur

Geniet in een mooie safaritent of boomhut

 

Safaritent

Op Landgoed Börkerheide staan luxe Safaritenten. Dit zijn mooi ingerichte tenten die u optimaal kampeergemak bieden. Twee van de safaritenten zijn compleet ingericht met keuken en eigen sanitair, de andere twee beschikken over alleen een keuken. Hier maakt u nog wel gebruik van het nabij gelegen sanitaire gebouw. 

Alle safaritenten staan aan de ven met een fantastisch vrij uitzicht. Een unieke belevenis.

Boomhutten

U kunt op Landgoed Börkerheide ook een boomhut huren. Dit is een uniek vakantieverblijf hoog tussen de bomen, compleet ingericht met keuken en sanitair. Dit wordt een spannende aangelegenheid op hoogte

Geschikt voor : 4 personen

Boomhut de Den

Boomhut de Den is het kleinere broertje van de Beuk. Deze boomhut is geschikt voor 4 personen. De Den zal ongeveer vanaf 1 september te huur zijn. Ook in deze accommodatie verblijft u op hoogte en staan beleving en avontuur centraal. Maar dan wel met de luxe van een keuken en badkamer met toilet.

Landgoed Börkerheide