Menu

Kamperen

Kamperen op Landgoed BörkerheideKamperen in de natuur

Op Landgoed Börkerheide kampeert u midden in de natuur.  U heeft keuze uit verschillende kampeerplaatsen voor de caravan, camper of tent. Kortom, iedereen kan komen kamperen op ons prachtige landgoed. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

Verhuur

Geniet in een mooie safaritent

Op Landgoed Börkerheide staan luxe Safaritenten. Dit zijn mooi ingerichte tenten die u optimaal kampeergemak bieden. Twee van de safaritenten zijn compleet ingericht met keuken en eigen sanitair, de andere twee beschikken over alleen een keuken. Hier maakt u nog wel gebruik van het nabij gelegen sanitaire gebouw. 

Alle safaritenten staan aan de ven met een fantastisch vrij uitzicht. Een unieke belevenis.

Boomhutten

Voor het seizoen 2021 kunt u op Landgoed Börkerheide ook een boomhut huren. Dit is een uniek vakantieverblijf hoog in de bomen compleet ingericht met keuken en sanitair. Dit wordt een spannenede aangelegenheid.  Houdt onze website in de gaten voor deze nieuwe ontwikkelingen.