Menu

Kamperen

Kamperen in de natuur

Op Landgoed Börkerheide kampeert u midden in de natuur.  U heeft keuze uit verschillende kampeerplaatsen voor de caravan, camper of tent. Kortom, iedereen kan komen kamperen op ons prachtige landgoed. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

Verhuur

Geniet in een mooie safaritent of boomhut

Op Landgoed Börkerheide kunt u mooie en luxe accommodaties huren. U kunt namelijk keizen uit mooie safaritenten en unieke boomhutten. Zowel de safaritenten als de boomhutten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Welke kiest u?

 

Geschikt voor : 4 personen

Boomhut de Den

Boomhut de Den is het kleinere broertje van de Beuk. Deze boomhut is geschikt voor 4 personen. Ook in deze accommodatie verblijft u op hoogte en staan beleving en avontuur centraal. Maar dan wel met de luxe van een keuken en badkamer met toilet.

Landgoed Börkerheide