Menu

Safaritent Compact

Dit is een tent met 2 slaapkamers. Eén met een 2 persoons hemelbed, en één met een stapelbed is. Deze tent is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een complete keuken met inductie kookplaat, gootsteen met koud water, koelkast met diepvriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, en natuurlijk het benodigde bestek, keukengerei en serviesgoed.

In deze tent is er geen sanitair of douche. Hiervoor dient u gebruik te maken van het nabij gelegen sanitaire gebouw. In het woongedeelte bevindt zich een bankje, 2 stoelen en een eettafel. Op het terras onder de luifel staat een picknicktafel en een bank. Een kinderbedje en kinderstoel is op aanvraag gratis te leveren.

Voor de kille dagen is er een gaskachel aanwezig. Bedlinnen is verplicht te huren via Landgoed Börkerheide. Dit vanuit hygiënische overwegingen. De matrasmaat van de bedden is 80x200. (Bij het hemelbed 2x) Dekbedden zijn aanwezig.

Een handdoekenpakket bestaat uit een baddoek en een badlaken en het keukenlinnenpakket bestaat uit een theedoek en een keukenhanddoek. Deze zijn optioneel te huur maar dit mag u natuurlijk ook zelf meenemen.

Bekijk hier de plattegrond van de Safaritent

Huisregels

Kijk voor de huisregels op de pagina huisregels verhuur. 

Terug naar overzicht

Landgoed Börkerheide