Menu

Ontdek onze unieke camping in Drenthe

Als u op zoek bent naar een unieke plek om uw tent op te zetten, dan is Landgoed Börkerheide in Drenthe de plek voor u. Gelegen middenin de natuur is het landgoed het best bewaarde geheim van Drenthe. En wij vertellen u graag meer over dit geheim.

Boek uw vakantie

Een unieke camping in Drenthe

Landgoed Börkerheide is een unieke camping in Drenthe. Niet alleen vanwege zijn ligging in de natuur, maar ook vanwege de bijzondere faciliteiten en voorzieningen die u op onze camping in Drenthe tegen kunt komen. De camping beschikt namelijk over een echte Galerie. In de Galerie ontdekt u het werk van Tineke Sips. Dit maakt van onze camping in Drenthe een unieke camping.

Een dagje weg vanaf de camping

In de omgeving van de camping kunt u ook allerlei leuke en interessante uitstapjes ondernemen. Een eerste tip die we aan u willen geven is een bezoek aan het herinneringscentrum van Kamp Westerbork. Dit doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog wordt tegenwoordig gebruikt als museum, om de verschrikkelijke geschiedenis van het kamp te vertellen. Dit is een heel indrukwekkende plek, die wij u absoluut aanraden om te bezoeken vanaf onze camping.

Plezier vanaf de camping

Een bezoek aan Kamp Westerbork  is natuurlijk een hele serieuze bestemming. Gelukkig kunt u vanaf onze camping in Drenthe ook hele leuke uitstapjes plannen. Bijvoorbeeld naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Vanaf onze camping in Drenthe staat u binnen 30 minuten tussen de bijzondere dieren. Bekijk de ijsberen, ontdek de mooiste vlinders en spot de neushoorns. Ook kunt u tijdens uw bezoek verschillende attracties bezoeken op het park. Zo wordt het een veelzijdig dagje uit.

Ontdek waar Drenthe bekend om is

Natuurlijk is een bezoek aan onze camping in Drenthe niet compleet zonder een bezoek aan de Hunebedden. Deze bijzondere grafzerken zijn soms wel 5000 jaar oud. En Drenthe staat er vol mee. Vanuit het hunebedcentrum in Borger ontdekt u alles over het hunebedden fenomeen. Van de geschiedenis tot de bouwwijze. Tevens kunt u het grootste hunebed van Nederland zien: Hunebed D27.

Met het gezin op pad

Ook kunt vanaf onze camping in Drenthe uitstekend met het gezin op pad. Er zijn verschillende leuke bestemmingen in de buurt van de camping die een dagje weg met uw gezin onvergetelijk gaan maken.Bent u op vakantie met jongen kinderen? Dan is een dagje Plopsa Indoor Coevorden misschien wel leuk. Hier kunnen de kinderen in allerlei leuke attracties (en u natuurlijk ook). Daarnaast kunnen ze ook hun grootste helden van Studio 100 ontmoeten. Kortom, een spetterend dagje op pad met het hele gezin. Een ander leuk uitstapje met het gezin is Zoo Bizar. Deze bizarre dierentuin laat allerlei amphibiën, reptielen en andere wezens zien. Ideaal voor een dagje weg met de familie.

Camperplaatsen in Drenthe

Ook kunt u bij ons mooie camperplaatsen huren. De camperplaatsen op onze camping zijn speciaal aangelegd voor extra vakantieplezier met de camper. De plaatsen zijn mooi ruim, en verschillende camperplaatsen zijn verhard. Dit betekent dat u hier makkelijk met uw camper kan staan. 

Boek hier uw camperplaats

 

Wildlands in Emmen

Naast Zoo Bizar kent Drenthe nog een dierentuin die voor veel mensen net iets bekender in de oren klinkt. Wij doelen natuurlijk op WIldlands Adventure Zoo in Emmen. Deze dierentuin beschikt over een heleboel mooie dieren. Daarnaast kunt u hier ook verschillende leuke atractes bezoeken. Een bezoek aan dit dierenpark staat garant voor een hele leuke tijd  vanaf onze camping in Drenthe.

Duik de natuur in

Ook kunt u vanaf onze camping in Drenthe uitstekend genieten van de natuur. Op korte afstand van de camping bevindt zich bijvoorbeeld Nationaal Park Dwingelderveld. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook voor de paardensportliefhebber is hier voldoende ruimte om lekker op ontdekkingstocht te gaan. De vele routes die in het nationaal park afgelegd kunnen worden maken het een waar genot om hier te zijn.

De natuur van Drenthe

Naast nationale parken kunt u in Drenthe sowieso heerlijk op pad gaan in de natuur. De provincie kent namelijk heel veel bossen, heides en andere natuurgebieden. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie altijd heerlijk genieten van een wandeling of fietstocht in de natuur. Dat maakt verblijven op onze camping in Drenthe nog eens extra prettig.

Camping Drenthe: camperplaatsen

Verblijven op onze camping in Drenthe

Als u op onze camping in Drenthe wilt verblijven kunt u er voor kiezen uw eigen kampeermiddel mee te nemen, of een kampeermiddel te huren. Neem u uw eigen kampeermiddel mee, dan kunt u kiezen uit 3 typen kampeerplaats. Allereerst de normale kampeerplaats. Deze beschikt over elektriciteit zodat u uw apparatuur gewoon kunt gebruiken.
Ook kunt u kiezen voor de tentplaats zonder elektriciteit.  Hier kunt u terecht met een tent. Deze plek beschikt niet over elektriciteit. Komt u met een camper? Reserveer dan een camperplaats op onze camping in Drenthe.

Huren op onze camping

Ook kunt u een Safaritent en een Woodcottage huren op onze camping in Drenthe. De Safaritent is volledig ingericht en heeft ruimte oor maximaal 4 personen. De Woodcottage is, net als de Safaritent, volledig ingericht. Hier kunnen maximaal 6 personen in verblijven.

Reserveer uw plek op onze camping in Drenthe

Landgoed Börkerheide