Menu

Een karaktervolle camping in het groene Drenthe

Verborgen tussen het groen vindt u de meest bijzondere camping in Drenthe: Landgoed Börkerheide. Het mooiste geheim van Drenthe. Via een bospaadje langs statige beukenbomen, eiken en dennen komt u in de wereld van Börkerheide. ‘Toen wij, eigenaren René en Tineke Sips, voor het eerst het landgoed opkwamen in 2019, werden we enorm verrast door de idyllische plek, de rust en het natuurlijke, bijzondere karakter van deze plek. Een betere plek voor een onvergetelijke vakantie in het groen is dan ook niet te vinden’. 

Kamperen in Drenthe 

Deze Drentse camping biedt alles voor een heerlijk, ontspannen verblijf met familie, vrienden of ander gezelschap. U kampeert hier midden in de natuur op ruime plekken voor een ultiem gevoel van privacy. Elke kampeerplek beschikt over elektra. Overal waar u kijkt ziet u prachtige plekjes, heide en een vennetje. Er zijn twee toiletgebouwen, er is gratis wifi aanwezig en we zijn altijd in de buurt voor vragen of hulp.  

Kinderen op onze camping in Drenthe

Ook voor kinderen is het volop genieten op onze camping in Drenthe. Lekker klauteren in de bomen en spelen in het groen. Of takken verzamelen om s'avons een kampvuur te maken op de centrale kampvuurplaats aan het ven. Wat is er nu leuker dan marchmallows grillen boven het vuur?

Er zijn diverse speeltoestellen, een springkussen en een recreatieruimte. Zo vermaken zij zich dag in dag uit en komt u heerlijk tot rust. Campinggasten kunnen van april tot begin september gratis zwemmen in het naast de camping gelegen verwarmde gemeentelijke boszwembad.

De directe omgeving 

Op de camping kan jong en oud zich de hele dag vermaken, maar ook daarbuiten is er van alles te beleven. Vanaf Landgoed Börkerheide loopt of fietst u rechtstreeks de natuur in. We raden u ook aan brinkdorp Westerbork op slechts één kilometer afstand eens te bezoeken. Hier vindt u gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. Zo ook supermarkten, bakkers en cafetaria’s. 

Naast de camping bezitten wij een eigen stuk heide en bos, waar u uw hond vrij mag laten lopen. Uniek in Nederland waar uw trouwe viervoeter ook kan genieten van dit prachtige stukje natuur.

Overnachten op onze camping in Drenthe geeft een gevoel van vrijheid en laat u onbevangen genieten op uw manier. 

Reserveer uw plek op de camping

Landgoed Börkerheide