Menu

De Camping

Landgoed Börkerheide: het mooiste geheim van Drenthe! Verborgen tussen de machtige beuken, eiken en dennen, komt u via een bospad uit op een prachtige en verrassende open ruimte. In het midden bevind zich een mooie ven met twee eilandjes. Rondom het ven ligt het bos met open plaatsen waar u kunt kamperen, alsmede onze eigen schitterende Börkerheide. De camping ligt midden in de natuur en heeft ruime kampeerplaatsen . Hier vind u de rust en ruimte die de camping tot een heerlijke vakantieplek maakt. De kinderen kunnen volop genieten. Klimmen in de bomen, hutjes maken van de takken in het bos, op zoek naar de " witte wieven" op de hei, en natuurlijk zijn er enkele speeltoestellen en een springkussen. Of ze gaan naar het zwembad in het bos naast de camping. Dat is voor voor al onze gasten gratis beschikbaar ( zwembad is open tot 6 september ), bij minder weer kunnen ze naar de recreatieruimte. Spelletjes doen, een boek lezen of lekker lummelen. Dit is een trefpunt voor de kinderen en het vermaak komt vanzelf.

 

 

Op de camping zijn twee toiletgebouwen welke schoon en fris zijn, is WiFi beschikbaar, en zijn de plaatsen voorzien van electra. 

U loopt vanaf de camping zo de mooie Drentse natuur in. En toch ligt het gezellige brinkdorp Westerbork op amper 1 kilometer afstand. Hier vind u de gezelligheid van restaurants, terrasjes en leuke winkeltjes. Maar ook de basisvoorzieningen zoals supermarkten, bakkers en cafetaria's. 

Landgoed Börkerheide is een plek die je omarmt en waar je tot rust komt. Een gevoel van vrijheid en onbevangen genieten op uw plek naar keuze. De camping heeft geen receptie, maar wij zijn wel aanwezig. Wij komen een paar keer per dag langs om te zien of alles naar wens gaat en om eventuele vragen te beantwoorden, voor de rest laten wij u lekker met rust.

Reserveer uw plek op de camping

Landgoed Börkerheide