Menu

De Camping

Landgoed Börkerheide: het mooiste geheim van Drenthe! De camping heeft ruime kampeerplekken met veel privacy. De kampeerplaatsen staan midden in de natuur, waardoor u altijd een prachtig uitzicht heeft. U zult merken dat het ven en heideveld een rustgevende werking hebben tijdens uw vakantie. 

Ondanks dat de camping in  een prachtige omgeving ligt, wilt u natuurlijk ook gebruik kunnen maken van goede faciliteiten. Daarom is er op het landgoed schoon en fris sanitair, gratis Wifi verbinding en elektriciteit op de kampeerplaatsen. Dat betekent dat u in stijl kunt genieten van deze prachtige, natuurrijke omgeving.

 

U loopt vanaf de camping zo de mooie, Drentse natuur in. De camping is omgeven met natuur, dus waar u ook heen wilt wandelen, er is in elke richting iets unieks te ontdekken. 

Landgoed Börkerheide is een plek die je omarmt en waar je tot rust komt. Een gevoel van vrijheid en onbevangen genieten op uw plek naar keuze. Wij komen een paar keer per dag langs om te zien of alles naar wens gaat en om eventuele vragen te beantwoorden, voor de rest laten wij u lekker met rust.

Reserveer uw plek op de camping