Menu

Rustige camping in Westerbork

Wilt u komen kamperen op een camping in Westerbork? Kom dan naar Landgoed Börkerheide. Deze prachtige camping is midden in de natuur gelegen. U kunt hier verblijven om even heerlij tot rust te komen, maar ook om Westerbork en de omgeving van Westerbork te ontdekken. Want de regio heeft heel veel leuke, interessante en mooie plekjes die u kunt ontdekken.

Uitstapjes vanaf onze camping in Westerbork

Als u aan Westerbork denkt, dan denkt u waarschijnlijk heel snel aan het doorgangskamp dat in de Tweede Wereldoorlog in Westerbork gevestigd was. Kamp Westerbork is vanaf onze camping gemakkelijk en snel te bereiken. Wij raden dan ook zeker aan dit doorgangskamp tijdens uw vakantie te bezoeken. De plek waar dit kamp vroeger heeft gestaan is tegenwoordig ingericht als herinneringscentrum. U kunt hier de hele geschiedenis van het kamp te weten komen. Deze wordt verteld aan de hand van foto's, video's en gevonden voorwerpen. Ondanks het verdrietige karakter van deze plek is het zeker de moeite waard om dit centrum te bezoeken.

Zoek & boek uw vakantie

Andere activiteiten in de buurt

Natuurlijk zijn er ook andere activiteiten te doen in de buurt van onze camping in Westerbork. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Museumdorp Orvelte. Orvelte is een eeuwenoud dorp, dat zijn oorsprong kent in de 10e eeuw. En het unieke aan dit dorp is dat de gebouwen het leven van eeuwen geleden uitstralen. Daarnaast zijn de ambachten die u er vroeger kon vinden nog steeds terug te vinden in het dorp.

Leuke activiteiten met het gezin

Komt u met het hele gezin naar onze camping in Westerbork? Ook dan zijn er in de omgeving verschillende leuke activiteiten te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Dit zijn allemaal leuke bestemmingen om met het hele gezin naartoe te gaan vanaf onze camping in Westerbork.

Camping Westerbork

Kamperen of huren?

Wilt u komen kamperen of wilt u een accommodatie huren? Het kan beiden op onze camping in Westerbork. We hebben de beschikking over 3 verschillende kampeerplaatsen en twee verschillende huurtenten. 

Huurtenten op de camping

De huurtenten zijn een Safaritent en een Woodcottage. De Safaritent heeft ruimte voor 4 personen en de Woodcottage voor 6. Ze zijn beiden volledig ingericht dus het ontbreekt u nergens aan. 

Kampeerplaatsen op de camping

Op de camping zijn 3 typen kampeerplaats te vinden. De standaard kampeerplaats beschikt over elektriciteit. De tentplaats zonder elektriciteit niet. Ten slotte is er ook een camperplaats te huur. Hier mag u met uw camper staan.

Reserveer op onze camping in Westerbork

Landgoed Börkerheide