Menu

Natuurcamping Drenthe

Kamperen, midden in de natuur. Weer even helemaal terug naar de basis. Ten minste, zo voelt het. Want als u op onze natuurcamping in Drenthe verblijft, staat u midden in de natuur. Maar beschikt u wel over de nodige voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Boek uw natuurcamping in Drenthe

Verblijven op onze natuurcamping in Drenthe

Onze camping staat midden in de natuur. De kampeerplaatsen worden omgeven door de mooiste beuken-, eiken- en dennenbomen. Daarnaast staat u met uw kampeermiddel altijd op een ruime plek met veel privacy, waardoor u echt het gevoel heeft in de natuur te kamperen. En via een bospaadje loopt u zo naar de open plek in het midden van de camping. Hier bevindt zich een mooi ven met 2 eilandjes. Hierdoor wordt het natuurlijke gevoel nog eens extra versterkt.

Natuurcamping Drenthe

Plezier op de natuurcamping

Onze camping wordt door de natuur niet alleen een hele rustige plek om te verblijven: het is ook een hele leuke plek om te verblijven. De natuur biedt namelijk heel veel mogelijkheden tot vermaak en plezier. Lekker in de bomen klimmen, hutten maken van takken en op zoek naar de "witte wieven" zijn een paar voorbeelden van leuke activiteiten om te doen in de natuur. Maar u kunt vanaf Landgoed Börkerheide ook uitstekend een wandeling maken in de omliggende natuur. 

De voordelen van de natuur

Verblijven in de natuur is niet alleen heel erg leuk. De natuur heeft namelijk ook een heleboel voordelen voor uw gezondheid. Want de natuur vermindert bijvoorbeeld stress en de kans op kleine ziektes. Ook kan de natuut bijdragen aan het verminderen van negatieve gevoelens, en energie. Ten slotte zorgt de natuur er ook nog voor dat u eerder geneigd bent om lekker te gaan bewegen. Dit zorgt er allemaal voor dat u op onse natuurcamping in Drenthe écht kunt genieten!

Ook andere speelmogelijkheden

Naast de natuurlijke speelmogelijkheden beschikt onze natuurcamping in Drenthe ook over een paar andere speelmogelijkheden. Bijvoorbeeld een aantal speeltoestellen, verspreid over de camping. Hier kunnen de kinderen lekker op klimmen, glijden en ravotten. Ook is er vlakbij het landgoed een zwembad gelegen waar in de zomer een verfrissende duik genomen kan worden. 

Verblijven tussen de boomtoppen

Wilt u het echte natuur-gevoel ervaren? Huur dan onze Boomhut de Beuk of Boomhut de Den. Deze zijn hooggelegen en bieden u een ideale plek tussen de bomen. Daarnaast geven onze boomhutten een unieke vakantie-ervaring die u (bijna) nergens anders zult ervaren. U kunt kiezen uit twee luxe typen boomhut die beiden hun eigen charme hebben. Kortom, er is voor elk wat wils op onze natuurcamping in Drenthe.

Natuur in de omgeving

Niet alleen op onze camping is veel natuur te vinden. Ook in de omgeving van de camping kunt u verschillende natuurrijke plekken bezoeken. Onze camping ligt namelijk naast het Hart van Drenthe, een prachtig natuurgebied in Drenthe. In het Hart van Drenthe kunt u genieten van prachtige bosgebieden, mooie heide, vennen en nog veel meer. Het is een veelzijdig natuurgebied, waardoor u verrast blijft worden! Het gebied is uitstekend geschikt om een mooie wandeling te maken. Maar ook als u met de fiets komt kunt u heerlijk genieten in dit Drentse natuurgebied.

Verblijven op de camping

U kunt op onze camping kiezen uit 3 verschillende typen kampeerplaatsen en 2 verschillende huuraccommodaties. De standaard kampeerplaats beschikt over elektriciteit, waardoor u gewoon gebruik kunt maken van uw apparatuur. De tentplaats zonder elektriciteit is, zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld voor tenten. Deze plek beschikt niet over elektriciteit. Ten slotte hebben we ook camperplaatsen waar u met de camper kunt staan.

Safaritent Drenthe

Huurtenten in de natuur

Op onze natuurcamping in Drenthe kunt u ook tenten huren. U kunt kiezen voor de Safaritent en de Woodcottage. De Safaritent is geschikt voor maximaal 4 personen. De Woodcottage heeft plek voor 6 personen. Beide tenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u meteen beginnen met genieten van de natuur.

Beschikbaarheid en prijs

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze natuurcamping? Of hebt u de knoop al doorgehakt en wilt u boeken op onze camping? Dat kan! Via onderstaande button kunt u gemakkelijk en snel reserveren op onze mooie natuurcamping in Drenthe. En via deze link kunt u kijken wat de tarieven op onze camping zijn. Kortom: een heerlijke vakantie op onze natuurcamping in Drenthe ligt binnen handbereik.

Reserveer nu op onze natuurcamping Drenthe

Landgoed Börkerheide