Menu

Ontdek onze mooie natuurcamping in Drenthe

Kamperen, midden in de natuur. Weer even helemaal terug naar de basis. Ten minste, zo voelt het. Want als u op onze natuurcamping in Drenthe verblijft, staat u midden in de natuur. Maar beschikt u wel over de nodige voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Verblijven op onze natuurcamping in Drenthe

Onze camping staat midden in de natuur. De kampeerplaatsen worden omgeven door de mooiste beuken-, eiken- en dennenbomen. Daarnaast staat u met uw kampeermiddel altijd op een ruime plek met veel privacy, waardoor u echt het gevoel heeft in de natuur te kamperen. En via een bospaadje loopt u zo naar de open plek in het midden van de camping. Hier bevindt zich een mooi ven met 2 eilandjes. Hierdoor wordt het natuurlijke gevoel nog eens extra versterkt.

Natuurcamping Drenthe

Plezier in de natuur

Onze camping wordt door de natuur niet alleen een hele rustige plek om te verblijven: het is ook een hele leuke plek om te verblijven. De natuur biedt namelijk heel veel mogelijkheden tot vermaak en plezier. Lekker in de bomen klimmen, hutten maken van takken en op zoek naar de "witte wieven" zijn een paar voorbeelden van leuke activiteiten om te doen in de natuur. Maar u kunt vanaf Landgoed Börkerheide ook uitstekend een wandeling maken in de omliggende natuur. 

Ook andere speelmogelijkheden

Naast de natuurlijke speelmogelijkheden beschikt onze natuurcamping in Drenthe ook over een paar andere speelmogelijkheden. Bijvoorbeeld een aantal speeltoestellen, verspreid over de camping. Hier kunnen de kinderen lekker op klimmen, glijden en ravotten. Ook is er vlakbij het landgoed een zwembad gelegen waar in de zomer een verfrissende duik genomen kan worden. 

Verblijven op de camping

U kunt op onze camping kiezen uit 3 verschillende typen kampeerplaatsen en 2 verschillende huuraccommodaties. De standaard kampeerplaats beschikt over elektriciteit, waardoor u gewoon gebruik kunt maken van uw apparatuur. De tentplaats zonder elektriciteit is, zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld voor tenten. Deze plek beschikt niet over elektriciteit. Ten slotte hebben we ook camperplaatsen waar u met de camper kunt staan.

Safaritent Drenthe

Huurtenten in de natuur

Op onze natuurcamping in Drenthe kunt u ook tenten huren. U kunt kiezen voor de Safaritent en de Woodcottage. De Safaritent is geschikt voor maximaal 4 personen. De Woodcottage heeft plek voor 6 personen. Beide tenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u meteen beginnen met genieten van de natuur.

Reserveer nu op onze natuurcamping Drenthe