Menu

Boomhut de Beuk

Boomhut de Beuk

Is het nog wel een boomhut, of is het een boompaleis. Hoe u het ook mag benoemen, hier speelt beleving de centrale rol.

Recreëren op hoogte, een prachtig uitzicht, een fantastisch balkon/terras, wat gedomineerd wordt door een enorme beuk er doorheen, en een verassende binnenruimte zijn de kenmerken van dit spannende verblijf. Maar dan wel met het gemak van een keuken en badkamer met douche en toilet.

De Beuk heeft een woon/eetruimte met open keuken, één ruime slaapkamer met een twee persoons hemelbed, en een slaapvliering waar 4  één- persoons bedden ( kooien ) staan. Er is ook een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet.

De Boomhut is stoer ingericht met ruwe natuurlijk materialen en verrassende accessoires. Hier komen dromen uit, want wie wil er niet ooit in een boomhut slapen? 

Informatie algemeen:

De verwarming wordt verzorgd door een pelletkachel en PV panelen. Zakken met Pellets worden door ons verstrekt.

Bedlinnen is verplicht te huren via Landgoed Börkerheide. Dit vanuit hygiënische overwegingen.

De matrasmaat van de bedden is 80x200. (Bij het hemelbed 2x) Dekbedden zijn aanwezig.

Een handdoekenpakket bestaat uit een baddoek en een badlaken en het keukenlinnenpakket bestaat uit een theedoek en een keukenhanddoek. Deze zijn optioneel te huur maar dit mag u natuurlijk ook zelf meenemen.

Wat voor soort koffiemachine? Er is een filter koffie machine aanwezig.

Huisregels

Kijk voor de huisregels op de pagina huisregels verhuur

Extra informatie:

Boomhut de Beuk is gebouwd buiten de gebaande paden. Dit houdt in dat trappen, opstapjes e.d. niet allemaal even gelijk en recht zijn. Soms zijn er dingen niet helemaal logisch, maar zijn ze gedaan om de beleving en spanning te verhogen. 

Zo heeft de slaapvliering één bed op hoogte, te bereiken met een trapje. En zijn er spannende hoekjes waar kinderen kunnen spelen en hun fantasie hun beloop kunnen laten gaan. Er is gebruik gemaakt van ruwe materialen. Hier staat beleving voor het gemak. Wij denken dat de boomhut dan ook niet geschikt is voor personen die slechter ter been zijn.

Terug naar overzicht

Landgoed Börkerheide