Menu

Boomhut overnachting in Drenthe

Bijzonder overnachten krijgt een hele nieuwe betekenis met de nieuwe boomhutten die wij op Landgoed Börkerheide hebben geplaatst. U hoort het goed: een boomhut overnachting, gewoon in de prachtige Drentse natuur van onze camping. De luxe accommodaties zijn volledig ingericht en klaar om door u gehuurd te worden. Want wie wil dat nu niet, overnachten op grote hoogte?

Boek uw vakantie

Boomhut overnachting met 4 of 6 personen

Beleving speelt bij onze boomhutten een centrale rol. Want wie in de boomhut verblijft, kan een unieke belevenis van zijn bucketlist afstrepen. De boomhut is in twee soorten te huur: de zespersoons boomhut De Beuk en de vierpersoons boomhut De Den. Beide boomhutten hebben een aantal dingen gemeen: ze zijn volledig ingericht, ze bevinden zich tussen de bomen en hebben de uitstraling van een 'Boompaleis'. De ruwe materialen die gebruikt zijn, geven de hutten een stoere uitstraling. Daarnaast beschikken beide accommodaties over verrassende accesoires. Kortom, vakantie vieren krijgt een nieuwe betekenis!

Boek uw boomhut overnachting

Wat zit er allemaal in de boomhut?

De boomhut is van alle gemakken voorzien. Dat betekent dat het u nergens aan zal ontbreken tijdens uw vakantie. Er is een palletkachel aanwezig in de boomhut (pallets verkrijgbaar bij de receptie). De open keuken beschikt over al het servies en bestek dat u nodig heeft. Daarnaast zijn er een mooie woon/eetruimte, ruime slaapkamers, en een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. 

 

 Boomhut overnachting boeken

Ideaal voor gezinnen

De boomhutten zijn uitermate geschikt voor gezinsvakanties. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten. In de boomhut zijn een aantal keuzes gemaakt die misschien niet logisch ogen, maar wel  bijdragen aan de spanning en beleving die de hut met zich meeneemt. Zo heeft de slaapvliering één bed op hoogte, te bereiken met een trapje, en zijn er spannende hoekjes waar kinderen kunnen spelen.

Boek uw vakantie

Boomhut overnachting Orvelte bezoeken

Ontdek de leukste plekjes van Drenthe

Uw boomhut overnachting op Landgoed Börkerheide biedt nog een voordeel: het is dé uitgangspositie om de leukste plekjes van Drenthe te ontdekken. Nog meer avontuur dus... Want er is veel te doen in Drenthe. Bezoek voor een leuk dagje dieren kijken bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo: de dierentuin die meer dan een dierentuin is. In Wildlands kunt u heel veel verschillende dieren bewonderen. Zo is het een van de vijf parken in Nederland waar IJsberen te bewonderen zijn. Ook kunt u in dit Emmense dierenpark verschillende attracties bezoeken. En ook dat is uniek in Nederland.

Overnachting boeken

Drentse cultuur snuiven

Rondom onze camping kunt u tevens volop de Drentse cultuur snuiven. In museumdorp Orvelte bijvoorbeeld. Dit museumdorp is een echt oerdorp, dat volledig is ingericht zoals het vroeger was. U kunt hier winkelen, wandelen, eten en drinken en leuke activiteiten doen. Dit kunt u niet missen tijdens uw boomhut overnachting.
Natuurlijk behoren de Hunebedden ook tot de Drentse cultuur. Die moet u dus ook gezien hebben tijdens uw verblijf! Kom daarom naar Borger, waar het Hunebeddencentrum gevestigd is. Hier leert u alles over deze oeroude graftombes. Ook is hier het grootste Hunebed van Nederland te vinden. Een leuk en leerzaam uitje, dat is zeker!

Boek nu uw boomhut overnachting

Natuurlijk kunnen we nog wel even doorgaan met wat er allemaal te doen is in Drenthe. Maar een deel van de charme van op vakantie gaan, is natuurlijk dat u ook zelf dingen ontdekt. Reserveer daarom nu uw overnachting en ontdek zelf waarom Drenthe de leukste provincie van Nederland is. En nog beter: ontdek zelf hoe leuk het is om in een boomhut te overnachten!

Vakantie reserveren

Landgoed Börkerheide