Menu

Glamping in Drenthe

Glamping is het nieuwe luxe kamperen. Geen eigen tent meer meenemen, maar gemakkelijk in een luxe (meestal) safaritent genieten van een welverdiende vakantie. Glamping is ideaal voor mensen die wel van een beetje luxe houden, maar ook van kamperen houden. En dat is precies de reden dat wij op Landgoed Börkerheide twee types Safaritenten aanbieden: zodat u een ideale plek voor glamping in Drenthe heeft.

Glamping in Drenthe op ons Landgoed

Ons landgoed leent zich uitstekend voor Glamping in Drenthe. U staat op onze camping namelijk  midden in de natuur, waardoor u echt het kampeergevoel heeft. En onze Safaritenten zijn volledig ingericht en klaar om u een relaxte vakantie te bezorgen.

Glampingtenten op Landgoed Börkerheide

Op Landgoed Börkerheide bieden wij twee typen glampingtent aan:

  • De Safaritent
  • De Woodcottage

De Safaritent op Landgoed Börkerheide is een luxe ingerichte tent voor 4 personen. Hij beschikt over een completen keuken, waardoor u gewoon in uw eigen tent kunt koken. Daarnaast beschikt de tent over een tweepersoons hemelbed en een hoogslaper. Er is een kachel aanwezig, voor de kille dagen. Ook is er uiteraard een woongedeelte met bank en stoelen. 

Glamping Drenthe

 

Ontdek de Woodcottage

Ook de Woodcottage op Landgoed Börkerheide is een echte glamping accommodatie. De Woodcottage is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen, en is daardoor een echte gezinsaccommodatie. De Woodcottage is de ideale plek voor glamping in Drenthe omdat hij volledig is ingericht. Hij beschikt over een uitgebreide keuken en een relaxte zithoek. Daarnaast kunt u in deze glamping accommodatie gewoon naar het toilet en douchen. Wel zo fijn natuurlijk!

Ontdek de omgeving tjidens het Glamperen

Glamperen (het werkwoord van Glamping) wordt pas echt leuk als u vanuit uw luxe accommodatie ook leuke dingen kunt ondernemen. En dat is zeker mogelijk vanaf Landgoed Börkerheide. Bezoek bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Deze dierentuin met attracties is het ideale uitstapje als u met uw gezin op vakantie bent. Wilt u wat meer leren over Drenthe en de geschiedenis van de provincie? Bezoek dan het Hunebedcentrum in Borger of Museumdorp Orvelte. Dit zijn allebei hele interessante uitstapjes die makkelijk te bereiken zijn vanaf ons landgoed.

Boek uw glampingvakantie in Drenthe

Denkt u dat Glamping in Drenthe iets voor uw is? Reserveer dan snel een van onze luxe glamping tenten. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen op ons prachtige landgoed!

Boek uw glampingvakantie nu