Menu

Glamping in Drenthe

Glamping is het nieuwe luxe kamperen. Geen eigen tent meer meenemen, maar gemakkelijk in een luxe (meestal) safaritent genieten van een welverdiende vakantie. Glamping is ideaal voor mensen die wel van een beetje luxe houden, maar ook van kamperen houden. En dat is precies de reden dat wij op Landgoed Börkerheide twee types Safaritenten aanbieden: zodat u een ideale plek voor glamping in Drenthe heeft.

Glamping in Drenthe op ons Landgoed

Ons landgoed leent zich uitstekend voor Glamping in Drenthe. U staat op onze camping namelijk  midden in de natuur, waardoor u echt het kampeergevoel heeft. En onze Safaritenten zijn volledig ingericht en klaar om u een relaxte vakantie te bezorgen.

Glampingtenten op Landgoed Börkerheide

Op Landgoed Börkerheide bieden wij twee typen glampingtent aan:

  • De Safaritent
  • De Woodcottage

De Safaritent op Landgoed Börkerheide is een luxe ingerichte tent voor 4 personen. Hij beschikt over een completen keuken, waardoor u gewoon in uw eigen tent kunt koken. Daarnaast beschikt de tent over een tweepersoons hemelbed en een hoogslaper. Er is een kachel aanwezig, voor de kille dagen. Ook is er uiteraard een woongedeelte met bank en stoelen. 

Bekijk de safaritenten

Glamping Drenthe

Ontdek de Woodcottage

Ook de Woodcottage op Landgoed Börkerheide is een echte glamping accommodatie. De Woodcottage is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen, en is daardoor een echte gezinsaccommodatie. De Woodcottage is de ideale plek voor glamping in Drenthe omdat hij volledig is ingericht. Hij beschikt over een uitgebreide keuken en een relaxte zithoek. Daarnaast kunt u in deze glamping accommodatie gewoon naar het toilet en douchen. Wel zo fijn natuurlijk!

Bekijk de Woodcottage

 

Glamperen is pas luxe

Glamping in Drenthe heeft een aantal hele grote voordelen. Het eerst voordeel begint al tijdens de reis naar de vakantiebestemming. Deze verloopt een stuk aangenamer, doordat u veel minder hoeft in te pakken en hoeft mee te nemen. Een groot deel van de spullend ie u tijdens uw vakantie nodig heeft zijn gewoon aanwezig in uw luxe vakantietent. En hiermee snijden we meteen het tweede grote voordeel aan: de luxe van heerlijk kamperen in een Glamping tent. Onze tenten beschikken over alle voorzieningen die u tijdens uw vakantie nodig heeft. En daarbij wordt ook gelet op luxe en comfort. Zo heeft de keuken alle apparatuur die u nodig heeft tijdens het kamperen en is het woongedeelte ingericht met een fijn zitgedeelte. Hierdoor is Glamping in Drenthe dé ultieme kampeerbelevenis.

Ontdek de omgeving tjidens het Glamperen

Glamperen (het werkwoord van Glamping) wordt pas echt leuk als u vanuit uw luxe accommodatie ook leuke dingen kunt ondernemen. En dat is zeker mogelijk vanaf Landgoed Börkerheide. Bezoek bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Deze dierentuin met attracties is het ideale uitstapje als u met uw gezin op vakantie bent. Wilt u wat meer leren over Drenthe en de geschiedenis van de provincie? Bezoek dan het Hunebedcentrum in Borger of Museumdorp Orvelte. Dit zijn allebei hele interessante uitstapjes die makkelijk te bereiken zijn vanaf ons landgoed.

Glamping Drenthe

Glamping in Drenthe is niet alleen heel luxe (en dus heel fijn). Galmping in Drenthe heeft nog veel meer voordelen. Want Drenthe is een onwijs leuke en unieke provincie. Want Drenthe is dé provincie als het aankomt op Hunebedden. Maar ook als het aankomt op kleine dorpjes. Want daar heeft Drenthe er heel veel van. Ook kent de provincie Drenthe erg veel natuur. Dit draagt dan weer bij aan het feit dat Landgoed Börkerheide zo'n mooie natuurcamping in Drenthe is. Al met al kunt u wel stellen dat glamping in Drenthe voor iedereen een echte aanrader is.

Boek uw glampingvakantie in Drenthe

Denkt u dat Glamping in Drenthe iets voor uw is? Reserveer dan snel een van onze luxe glamping tenten. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen op ons prachtige landgoed!

Boek uw glampingvakantie nu

Landgoed Börkerheide