Menu

De Galerie van Tineke Sips

Galerie 13a op Landgoed Börkerheide is de plek waar kunst en natuur samenkomen. Het landgoed is een inspiratiebron voor kunstenares Tineke Sips. Het is dan ook niet gek dat zij hier haar werk en werk van andere kunstenaars wil delen.

Tineke, die al jaren werkt als kunstschilder, trekt u met haar werk haar droomwereld in. Behalve haar veelal grote, kleurrijke abstacte schilderijen, richt ze zich steeds vaker op het maken van collages. De schilderijen nemen u mee in een surrealistische droomwereld die vaak niet in een keer te bevatten is. Haar collages laten soms een sprookjeswereld zien, maar soms ook de wereld van alledag. En dat maakt het werk zo helder, maar ook vaak heel ongrijpbaar. 

Naast het werk van Tineke wordt de galerie ook gebruikt om werk van anderen tentoon te stellen. Zo ontstaat er een mooie verscheidenheid aan kunst op dit mooie stukje landgoed.

Eerdere exposities

Tineke heeft in vele galerieën geëxposeerd en niet alleen in Nederland. Zo heeft ze haar werk o.a. een jaar lang permanent vertoond in Galerie Novi/Arte in Amersfoort, en had ze in Loods 6 in Amsterdam een mega expositie van 366 collages.  En nu gaat ze haar werk laten zien op Landgoed Börkerheide. Zo weet u meteen waar uw eerste vakantie-uitstapje heen gaat!

 

Schilderij van Tineke Sips

Landgoed Börkerheide