Menu

Boomhut huren in Drenthe

Diverse luxe boomhutten in Drenthe 

Altijd al eens een boomhut in Drenthe willen huren? Dit is uw kans! Op Landgoed Börkerheide zijn diverse luxe boomhutten te huur waar u bijzonder kunt overnachten. U verblijft letterlijk in het groen en hebt vanuit het onderkomen prachtig zicht op de vennen als u door de dennenbomen kijkt. Ook voor kinderen is dit een ervaring om nooit meer te vergeten. Het huren van de boomhutten is erg in trek, dus wees er snel bij. Het is echt fantastisch! 

Bijzonder overnachten in een boomhut 

Bijzonder overnachten is slapen in een echte boomhut waarbij u uitkijkt over de Drentse natuur. We hebben twee boomhutten in Drenthe te huur: 4-persoons Boomhut De Den en 6-persoons boomhut de Beuk. U overnacht hier letterlijk buiten de begaanbare paden en bevindt u dus echt in het natuurlijke hart van Drenthe. 

Boomhut De Den voor 4 personen 

Voor een verblijf met  4 personen, raden we u aan boomhut De Den in Drenthe te huren. Deze unieke overnachtingsplaats beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf op hoogte. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een open woon- en eetruimte, keuken, badkamer en twee slaapkamers (slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met twee eenpersoonsbedden). De boomhut is robuust ingericht, precies zoals u mag verwachten.

Boek hier uw verblijf in Boomhut De Den

 Boomhut Drenthe op Landgoed Börkerheide

 

Boomhut De Beuk voor 6 personen 

Wilt u een boomhut huren in Drenthe voor 6 personen? Ontdek Boomhut De Beuk. Bijzonder overnachten staat op één en deze accommodatie - die uitkijkt over de heide en vennen van het landgoed - beschikt over een open woon- en eetgedeelte, keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is een tweepersoons slaapkamer met hemelbed en een slaapkamer met vier eenpersoonsbedden.  

Wist u trouwens dat beide boomhutten gemaakt zijn van natuurlijke materialen? Beiden zijn ze robuust ingericht en u vindt er bijzondere accessoires!

Boek hier uw verblijf in Boomhut De Beuk

Boomhut Drenthe op Landgoed Börkerheide

Ontdek Drenthe tijdens uniek verblijf 

Niet alleen de boomhut, maar ook de directe omgeving maakt een verblijf op Börkerheide bijzonder. Drenthe heeft op cultureel gebied superveel te bieden. Weidse natuurgebieden zoals Nationaal Park Dwingelderveld, pittoreske brinkdorpjes en historische hoogtepunten zoals de welbekende hunebedden die verspreid liggen door Drenthe. 

Trek de stoute schoenen aan of huur een fiets en ga eropuit. U zult verstelt staan. Alvorens informeren we u graag over mooie uitgestippelde routes die u langs schaapskooien, vergezichten, klimbossen voor de kids en andere Drentse hoogtepunten leiden. 

Huur een luxe boomhut in Drenthe of ontdek onze safaritenten die op hun beurt net zo uniek zijn in het kader van bijzonder overnachten!

Landgoed Börkerheide