Menu

Camperplaatsen Drenthe

Bent u van plan om op vakantie te gaan met de camper? Dan bent u bij Landgoed Börkerheide aan het juiste adres! Gelegen in de prachtige oerprovincie Drenthe, verscholen tussen de bomen, ligt onze rustgevende camping. Met ruim opgezette plaatsen op een veld of op een open plek in het bos, geniet u van een schitterende omgeving. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van de ruimte, natuur en het ultieme vakantiegevoel!

Boek uw vakantie

Op vakantie in Drenthe

Een vakantie op Landgoed Börkerheide is een vakantie van pure ontspanning. De camping zelf heeft een unieke locatie met rust en ruimte in overvloed. En dat allemaal midden in de natuur! Pak uw spullen, haal de camper tevoorschijn en trek eropuit! Terwijl u wegdroomt in een goed boek, vermaken uw kinderen zich urenlang bij één van de speeltoestellen, bij het nabijgelegen zwembad, of brengen plezier naar grotere hoogtes op het springkussen! Op de camping zelf is al genoeg te beleven, maar de omgeving is het ook zeker waard om te verkennen. Geniet van de schoonheid van de natuur, of bezoek brinkdorp Westerbork voor de gezelligheid van terrasjes, winkeltjes en heerlijke restaurants. 

Ruime camperplaatsen in Drenthe

Onze camperplaatsen zijn mooi ruim met een prachtig uitzicht over het veld en de heide. In principe kunt u op al onze kampeerplaatsen met uw camper staan, maar plaatsen 71 t/m 81 bieden een unieke ligging die perfect is om met uw camper te staan! Deze plaatsen zijn extra verhard, zodat u ook met regen gewoon op de plaats kunt staan. De camerplaatsen beschikken over 6 ampère stroom. Over het hele terrein geniet u van ons gratis WiFi-netwerk. Verder kunt u ook nog gebruikmaken van het buitenzwembad dat zich op loopafstand van de camping bevindt. Kortom, u komt helemaal tot rust en bent van alle gemakken gezien op een prachtige locatie in Drenthe!

Het voordeel van een camperplaats

Maar waarom zou u eigenlijk een camperplaats huren in plaats van een gewone kampeerplaats? Nou, allereerst zijn camperplaatsen een voordelige keus. Daarnaast zijn de camperplaatsen verhard, waardoor u uw camper gemakkelijk neer kunt zetten en u niet bang hoeft te zijn dat uw camper vast komt te zitten in het zand. Ten slotte heeft de camperplaats als voordeel dat u uw camper gemakkelijk neer kunt zetten en ook weer gemakkelijk weg kunt rijden. Zo kunt u er altijd opuit gaan tijdens uw vakantie op een camperplaats in Drenthe.

Boek uw eigen camperplaats!

Camperplaatsen in Drenthe

Ontdek oerprovincie Drenthe!

Op onze camping zelf is al van alles te doen en geniet u van alle faciliteiten. Desondanks raden wij u ook zeker aan om de omgeving te ontdekken! Onze camperplaatsen in Drenthe bieden een perfecte uitvalsbasis om u te laten verrassen door de oerprovincie van Nederland. Drenthe beschikt over prachtige natuurparken, zoals de Drentsche Aa. Hier krijgt u een combinatie van kleurrijke hooilanden, magische bossen en uitgestrekte heide te zien. Laat u leiden via de kronkelende paden en kijk uw ogen uit!

Camperplaats bij Emmen

Ook liggen onze Camperplaatsen in de buurt van Emmen. In Emmen is heel veel te beleven. Zo kunt u in de stad geneiten van het sfeervolle centrum. Lekker shoppen, wandelen en genieten van de oude stad. Maar ook kunt u in Emmen verschillende attracties bezoeken. Zo is Emmen natuurlijk onder andere bekend van Wildlands Adventure Zoo, de spectaculaire dierentuin met verschillende attracties. U hoeft zich hier niet te vervelen.

Ontdek de omgeving

Landgoed Börkerheide