Menu

Camping Drenthe met hond

Houdt u van de natuur en de rust? Dan bent u bij Landgoed Börkerheide bij het juiste adres. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en is schitterend gelegen. 

Naar de Camping in Drenthe met hond

Een vakantie met uw geliefde huisdier. Op onze camping zijn huisdieren toegestaan! We vinden het zelfs hartstikke leuk om huisdieren te mogen ontvangen. Niets is leuker dan op vakantie gaan met uw favoriete viervoeter. Er gelden wel bepaalde huisregels voor de huisdieren op de camping. Er zijn maximaal twéé huisdieren per kampeerplaats toegestaan. In de verhuuraccommodaties, zoals de safaritenten, zijn geen huisdieren toegestaan.

Zoek & boek uw vakantie

Landgoed Börkerheide is een natuurcamping. Wat daar het voordeel van is, dat u met uw viervoeter een heerlijke wandeling kan maken door de prachtige natuur in de omgeving van Landgoed Börkerheide.

Naast de prachtige natuur die in de omgeving van Landgoed Börkerheide te vinden is, heeft Drenthe niet alleen een rijke geschiedenis, maar heeft de provincie ook een schitterende natuur, waar u met uw viervoeter een heerlijke wandeling kunt maken. Bent u een echte natuurliefhebber? Wandel dan via natuurpaden of door prachtige natuurparken zoals de Drentsche Aa, door een eeuwenoud landschap van heide, bossen en kleurrijke hooilanden. Ga eropuit en ontdek de schitterende natuur! 

Bekijk hier de omgeving

 

 

Camping Drenthe met hond bezoeken? Ga lekker wandelen.

 

Met uw hond de natuur in

Vanaf onze camping kunt u zo met uw hond de natuur in lopen. Ons landgoed ligt aan de rand van een bos, wat een wandeling door de natuur extra aangenaam maakt. Naast de directe omgeving van Landgoed Börkerheide kunt u ook iets verder weg heerlijk met de hond op pad gaan. Er zijn voldoende mooie plekjes in Drenthe te vinden om er lekekr opuit te trekken met uw hond.

Een lekker kopje thee

Heeft u net een heerlijke wandeling gemaakt of een mooie fietsroute gefietst en heeft u zin om even een bakje koffie of kopje thee te drinken? Kom dan naar onze Galerie. Hier ziet u prachtige exposities van Tineke Sips. En tussendoor geniet u van een lekker kopje koffie of thee. Heerlijk toch?

Landgoed Börkerheide