Menu

Börkerheide, landgoed om te ervaren

Wij zijn René en Tineke Sips en sinds 14 oktober 2019 de trotse eigenaren van Landgoed Börkerheide. Toen wij voor het eerst het landgoed bezochten waren wij verrast over de plek, zijn rust en het natuurlijke karakter. Zo verborgen tussen de bomen en de hei was dit voor ons het grootste geheim van Drenthe. En dat geheim willen we graag met u delen.

Nieuws

De periode van Hemelvaart en Pinksteren zijn er geen plaatsen meer vrij voor aaneengesloten periodes.

 

Op onze nieuwspagina staan de laatste ontwikkelingen over van alles en nog wat. Zo zijn wij 2  spannende boomhutten aan het bouwen. Wij zijn in december gestart en hopen ergens in juni 2021 klaar te zijn voor de verhuur. Een avontuur op hoogte, maar wel met  de luxe van een compleet ingerichte accommodatie met keuken en sanitair.

Campers kunnen in principe op elke kampeerplaats staan. Maar wij hebben een tiental plaatsen extra verhard. 

Het toiletgebouw heeft een nieuw douchesysteem en de receatieruimte is weer fris geschilderd.  Al met al hebben wij er alles aan gedaan om van 2021 weer een mooi jaar te maken.

Camping

Landgoed Börkerheide beschikt zowel over kampeerplaatsen als safaritenten voor de verhuur. Het is dus altijd mogelijk om bij ons te komen kamperen, ook als u geen eigen kampeermiddel heeft. De kampeerplaatsen staan verspreid over het landgoed en bieden veel ruimte en privacy voor een aangenaam verblijf.

Theetuin

Bent u toe aan een beetje ontspanning? Een lekker kopje thee met een heerlijk stukje gebak? Kom dan gezellig langs in onze theetuin. Hier drinkt u de lekkerste thee in een prachtige natuurlijke omgeving.

Galerie

Uniek op Landgoed Börkerheide is de galerie van Tineke Sips. Deze kunstenares, en tevens eigenares van Landgoed Börkerheide, toont hier haar mooiste werken. En deze zijn nu te bezichtigen!

Avontuurlijk overnachten

De Börkerheide is een prachtig stuk ongerepte natuur. Landgoed Börkerheide bestaat voor een groot deel uit een ven, bos, en een schitterend heideveld. In die omgeving zijn de kampeerplaatsen gesitueerd. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

Zoek en Boek