Menu

Vakantie Drenthe

Landgoed Börkerheide is dé bestemming voor een rustige maar ontzettend leuke vakantie in Drenthe. Op ons landgoed geniet u namelijk van de natuur en de rust die dit met zich meebrengt.  En rondom ons landgoed kunt u de leukste uitstapjes maken. Zo beleeft u een veelzijdige vakantie in Drenthe.

Boek uw vakantie

Rust tijdens uw vakantie in Drenthe

Als u vakantie wilt vieren op een rustige plek, dan zit u op Landgoed Börkerheide aan het juiste adres. Onze camping ligt namelijk middenin de natuur. De kampeerplaatsen staan tussen de bomen, en hebben afzonderlijk van elkaar veel ruimte en privacy. De beuken-, eiken- en dennenbomen maken een verblijf op ons landgoed speciaal. Tel daar de mooie open ruimte middenin de camping bij op en u heeft een unieke vakantie in Drenthe. 

Plezier in de natuur

De grote hoeveelheid natuur op onze camping maakt uw vakantie in Drenthe extra leuk. Want het zorgt er voor dat er lekker in de bomen geklommen kan worden, er hutten gebouwd kunnen worden en er ontzettend goed verstoppertje gespeeld kan worden. Dat maakt een vakantie in Drenthe op ons landgoed voor het hele gezin een heel prettige ervaring. 

Activiteiten tijdens uw vakantie in Drenthe

Als u op onze camping verblijft dan zijn er ook heel veel leuke dingen die u buiten ons landgoed kunt doen. Bijvoorbeeld leuke steden bezoeken. Een van die steden is Emmen. In Emmen kunt u bijvoorbeeld leuke musea bezoeken. Een uniek museum om te bezoeken is het Museum Of Contemporary Tibetan Art. Dit museum toont een verzameling van bijzondere en mooie Tibetaanse kunstwerken. Uniek voor Nederland. Gaat u liever naar een attractiepark, dan is het Drouwenerzand de plek die u zoekt.  Attractiepark Drouwenerzand is een leuk attractiepark voor jong en oud. Dit is dan ook het ideale gezinsuitstapje tijdens uw vakantie in Drenthe.

Op pad met uw camper

Ook als u met uw camper op vakantie wil dan kunt u goed bij ons op de camping terecht. Wij hebben speciale camperplaatsen in Drenthe aangelegd voor uw comfort. Een gedeelte van deze plaatsen zijn verhard, waardoor uw camper een goede ondergrond heeft. De camperplaatsen zijn ruim en staan prachtig aan de rand van de hei. O ja, de camperplaatsen beschikken over 6 ampère elektriciteit. U kunt dus gewoon gebruik maken van uw apparatuur.

Boek een camperplaats in Drenthe

Verblijf tijdens uw vakantie

Op Landgoed Börkerheide kunt u kiezen of u met uw eigen tent of caravan (of camper) komt, of dat u een accommodatie van ons huurt. Wij bieden twee typen kampeerplaatsen aan en een camperplaats. De eerste kampeerplaats beschikt over elektriciteit, waardoor u gewoon gebruik kunt maken van uw apparaten. Daarnaast hebben we ook nog de tentplaats zonder elektriciteit. Hier kunt u uw tent opzetten en uzelf volledig richten op de natuur. Ten slotte kunt u bij ons ook een camperplaats reserveren.

Vakantie Drenthe tent huren

Lekker weg vanaf de camping

Soms is het fijn om lekker vanaf de camping de natuur in te lopen. Of gewoon een tuk te wandelen zonder eerst de auto in te hoeven. En laat dat nu uitstekend kunnen tijdens uw vakantie in Drenthe op ons landgoed. Rondom de camping staat namelijk volop bos. U kunt hier uren door de bossen lopen, maar er ook voor kiezen naar Westerbork of een van de dorpjes in de buurt te lopen. Dat maakt een vakantie in Drenthe zo fijn: overal natuur om heerlijk te kunnen wandelen.

Huren op ons landgoed

Wilt u het liefst zo gemakkelijk mogelijk genieten van uw vakantie in Drenthe? Huur dan een Safaritent of een Woodcottage op ons landgoed. De Safaritent is geschikt voor 4 personen, de Woodcottage voor 6 personen. En ze zijn beiden volledig ingericht. U hoeft zelf dus niet zoveel meer mee te nemen.

Reserveer uw vakantie in Drenthe

 

Landgoed Börkerheide