Menu

Vakantie voor 2023 boeken

Op vakantie in 2024? Dat doet u op Landgoed Börkerheide. Want bij ons krijgt u alle rust, natuur, pracht en plezier die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Want op ons landgoed kunt u dit allemaal vinden! Daarnaast heeft onze omgeving ook heel veel mogelijkheden te bieden. Lekker de natuur in of een dagje naar de dierentuin? Alles kan tijdens uw vakantie in 20243.

Vakantie 2024 in Drenthe doorbrengen

Laten we eerst eens vertellen wat er allemaal in Drenthe te doen is tijdens uw vakantie in 2023. Want u hoeft zich zeker niet te vervelen. Bent u een dierenliefhebber, dan moet u zeker een bezoek brengen aan Wildlands Adventure Zoo. Deze dierentuin combineert een grote hoeveelheid aan prachtige dieren met verschillende attracties. Een bezoekje aan Wildlands betekent altijd een heerlijk dagje weg. 

Een provincie vol geschiedenis

Ook als u een liefhebber van cultuur of geschiedenis bent zit u goed op Landgoed Börkerheide. Zo kunt u een indrukwekkend bezoek brengen aan herinneringscentrum Kamp Westerbork. Dit voormalig doorgangskamp in de Tweede Wereldoorlog heeft een hele heftige geschiedenis, waarvan wij denken dat iedereen deze moet kennen. Het herinneringscentrum is zo ingericht dat u op een actieve en dynamische wijze wordt meegenomen door de geschiedenis van het kamp. 

Natuurlijk staat de provincie Drenthe ook bekend om zijn hunebedden. En waar kunt u hier meer over leren dan in het Hunebedcentrum in Borger? In dit centrum wordt de geschiedenis verteld van de oude Hunen. Een interessant dagje weg waarin precies wordt verteld hoe er vroeger in deze regio geleefd werd.

Musea in de omgeving

In de omgeving van onze camping kunt u ook verschillende musea bezoeken. Bent u een echte kunstliefhebber? Dan wilt u het unieke project 'Kunstpaviljoen' zeker niet missen. Het 'Kunstpaviljoen' is zowel een expositieruimte als het huis van Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper. Het paviljoen is een verzameling van allerlei disciplines. Van architectuur tot interieur en kunst. U kijkt uw ogen hier uit!

Onze eigen Galerie 13a

Natuurlijk hoeft u onze camping niet af als u kunst wilt zien! Want op Landgoed Börkerheide bevindt zich Galerie 13a. In deze galerie toont kunstenares Tineke Sips haar mooiste kunstwerken. Daarnaast zijn er tentoonstellingen van andere kunstenaars die de galerie compleet maken. Als u bij ons verblijft moet u zeker even langskomen in de galerie.

 

Kamperen in 2024

Er is dus heel veel te doen op onze camping. Dan hoeft u alleen nog maar te kiezen hoe u bij ons wilt verblijven. Kom bijvoorbeeld lekker kamperen op onze camping. U kunt kiezen uit verschillende mooie kampeerplaatsen die allemaal worden omringd door de prachtige Drentse natuur. Zo zijn er standaard kampeerplaatsen, camperplaatsen en speciale tentplaatsen. Zo is er voor elke kampeerder een mooie plek te vinden.

Reserveer een kampeerplaats in 2023

Huren in 2023

U kunt bij ons ook terecht in één van de luxe Safaritenten! We hebben op onze camping de keuze uit de Woodcottage of de Safaritent compact. De eerste is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen en de tweede voor 4 personen. Beide tenten zijn volledig ingericht en bieden al het gemak van een mooie huuraccommodatie. Een verblijf in één van deze tenten geeft u een echt glampinggevoel!

Reserveer een Safaritent in 2023

Vakantie in een boomhut in 2022

Nieuw: verblijf in een boomhut

Sinds kort kunt u op ons landgoed ook verblijven in twee luxe boomhutten. Deze bijzondere huuraccommodaties zijn uniek: er is nergens een zelfde boomhut te huren! U kunt kiezen uit de Boomhut de Beuk en de Boomhut de Den. Beleving staat centraal in deze accommodaties. Dit komt niet alleen door het unieke karakter van de accommodaties, maar ook door de bijzondere inrichting.

Reserveer een Boomhut in 2023

Landgoed Börkerheide