Menu

Uw vakantie in 2022 in Drenthe doorbrengen?

De zomer van 2021 zit er weer op, en dat markeerd het moment dat u kunt gaan kijken naar een vakantie voor 2022. En wat is er nou lekkerder dan een heerlijke rustgevende vakantie op onze natuurcamping in Drenthe? Want tot rust komen is bij ons een garantie!

Boek uw vakantie 2022

Uw vakantie in 2022 in de natuur

Een van de grote pluspunten op Landgoed Börkerheide is de grote hoeveelheid natuur. We zijn niet voor niets een natuurcamping in Drenthe. En dat ziet u op onze hele camping terug. De kampeerplaatsen worden omring door bomen, ze zijn ruim en hebben natuurlijke beschutting voor net dat beetje extra privacy. Tussen de machtige beuken, eiken en dennen komt u terecht op de grote open ruimte. De camping beschikt over twee eilandjes op het middenterrein, waardoor de camping nog meer een natuurlijke uitstraling krijgt.

Vakantie in 2021

Natuur in de omgeving

Ook in de omgeving van onze natuurcamping kunt u de natuur ontdekken. Vanaf onze camping loopt u zo de natuur in. Daarnaast kent Drenthe ook genoeg natuurgebieden die u tijdens uw vakantie in 2022 kunt bezoeken. Zo is er het Dwingelderveld, Natuurgebied Groote Zand en Natuurgebied de Olde Kene. Dit zijn natuurlijk ideale wandelgebieden. Maar ook op de fiets kunt u hier uitstekend genieten van de natuur.

Kies uw kampeerplaats of accommodatie

Een verblijf op Landgoed Börkerheide kunt u zo inrichten als u zelf wil. Kom bijvoorbeeld lekker kamperen. Onze camping beschikt over 3 types kampeerplaats, dus er is voor elk wat wils. Kiest u voor de standaard kampeerplaats, dan kiest u voor een kampeerplaats die wordt omgeven door mooie natuur. De kampeerplaats beschikt over elektriciteit, dus u heeft ook nog een beetje luxe tijdens uw vakantie.

Camperplaatsen en plekken zonder elektra

Op onze camping kunt u ook verblijven op een mooie camperplaats. Dit zijn verharde plaatsen, speciaal voor campers. Deze zijn langs de hei gelegen, waardoor u een van de mooiste plekjes van de camping heeft. Ook kunt u kiezen voor een tentplaats zonder elektra. Dit zijn hele basis-kampeerplaatsen zonder extra luxe. Als u van ouderwets kamperen houdt, dan is dit de plek voor u!

Luxe accommodaties

Bent u niet echt een kampeerder, maar houdt u wel van de natuur. Kies dan voor een van onze mooie huuraccommodaties. We hebben de Woodcottage, die in totaal 4 volwassenen + 2 kinderen kan herbergen. Dit is een mooie safaritent die compleet is ingericht voor uw gemak. Hetzelfde geldt voor de overige safaritenten. Deze zijn geschikt voor 4 personen. Zo kunt u uw vakantie in 2022 in stijl doorbrengen.

Boek uw vakantie voor 2022

Landgoed Börkerheide