Menu

Kamperen Drenthe

Kamperen in Drenthe

Wilt u altijd al een keer kamperen in het prachtige Drenthe? Landgoed Börkerheide is een schitterende camping voor jong en oud. Hier kunt u met het hele gezin genieten van het prachtige Drenthe. Kamperen in Drenthe betekend genieten van een welverdiende vakantie!

Ruime kampeerplaatsen

Zit u te twijfelen waar u dit jaar wilt kamperen? Landgoed Börkerheide is schitterend gelegen in de natuur van Drenthe. Hier kunt u pas echt ontspannen en ervaart u de rust die de natuur met zich meebrengt.U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos. Kortom, iedereen kan genieten van een uniek plekje op onze camping. Door deze mooie plekken is uw verblijf een stuk unieker geworden.

Naast de plaatsen in het bos en rondom de ven, zijn er ook verschillende kampeerplaatsen voor uw caravan, camper of tent. U heeft dus genoeg keus uit verschillende plaatsen om heerlijk te gaan kamperen in Drenthe of zelfs meerdere weken te verblijven bij Landgoed Börkerheide.

Boek nu

Moderne verhuuraccommodaties

Naast de mooie kampeerplaatsen zijn er op de camping ook moderne accommodaties te huren. Een verblijf in een safaritent brengt niet alleen het kampeergevoel met zich mee maar u heeft ook een prachtig uitzicht over de ven. De safaritent is uitgerust met eersteklas voorzieningen, zoals complete keuken, magnetron koelkast en meer! In deze mooie safaritent is er alleen geen sanitair en douche. Hiervoor dient u gebruik te maken van het nabij gelegen sanitaire gebouw. Overigens zijn de safaritenten geschikt voor 4 personen. 

Naast de safaritenten, is er ook een woodcottage te huren. Dit is een safaritent met hout afgewerkte details, zoals de vloer. Deze gezellige accommodatie is ook voorzien van een complete keuken met inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en het benodigde serviesgoed. De woodcottage is voor 4 personen en heeft een 2 persoons hemelbed, een stapelbed en een bedstee die via een trapje te bereiken is. Onder de bedstee is er ook een spelruimte voor de kinderen te vinden. Voor de koudere dagen is er ook een kachel aanwezig. Naast de heerlijke warmte is het ook nog is gezellig om in de avond lekker rondom de kachel te gaan zitten.

Kamperen Drenthe