Menu

Kamperen in Drenthe op een natuurcamping

Kamperen in Drenthe

Wilt u altijd al een keer kamperen in het prachtige Drenthe? Landgoed Börkerheide is een schitterende camping voor jong en oud. Hier kunt u met het hele gezin genieten van het prachtige Drenthe. Kamperen in Drenthe betekend genieten van een welverdiende vakantie!

Boek uw vakantie

Ruime kampeerplaatsen

Zit u te twijfelen waar u dit jaar wilt kamperen? Landgoed Börkerheide is schitterend gelegen in de natuur van Drenthe. Hier kunt u pas echt ontspannen en ervaart u de rust die de natuur met zich meebrengt.U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos. Kortom, iedereen kan genieten van een uniek plekje op onze camping. Door deze mooie plekken is uw verblijf een stuk unieker geworden.

Naast de plaatsen in het bos en rondom de ven, zijn er ook verschillende kampeerplaatsen voor uw caravan, camper of tent. U heeft dus genoeg keus uit verschillende plaatsen om heerlijk te gaan kamperen in Drenthe of zelfs meerdere weken te verblijven bij Landgoed Börkerheide.

Boek nu

Moderne verhuuraccommodaties

Naast de mooie kampeerplaatsen zijn er op de camping ook moderne accommodaties te huren. Een verblijf in een safaritent brengt niet alleen het kampeergevoel met zich mee maar u heeft ook een prachtig uitzicht over de ven. De safaritent is uitgerust met eersteklas voorzieningen, zoals complete keuken, magnetron koelkast en meer! In deze mooie safaritent is er alleen geen sanitair en douche. Hiervoor dient u gebruik te maken van het nabij gelegen sanitaire gebouw. Overigens zijn de safaritenten geschikt voor 4 personen. 

Fietsen en wandelen

Een mooie fiets- of wandeltocht tijdens uw vakantie in Drenthe is heerlijk. Lekker even ontspannen, in de prachtige natuur die onze provincie kent. En u kunt er allerlei kanten op. Vanaf onze camping kunt u namelijk verschillende wandel- en fietsroutes afleggen. Of u nu een lekkere lange route of juist een korte route wilt afleggen: vanaf de camping in Drenthe kan alles.

Genieten op onze natuurcamping in Drenthe

Onze camping ligt midden in de natuur. De kampeerplaatsen worden omgeven door bomen, er is een prachtig stukje heide en u kunt er zelfs ven tegenkomen. Kortom, wij hebben een echte natuurcamping. Een natuurcamping is dé plek om lekker tot rust te komen. U kunt er heerlijk genieten van het uitzicht, de lucht is er schoon, en zelfs vermaak kan in de natuur gezocht worden. Zo kunnen de kinderen lekker in de bomen klimmen en met de beekjes spelen. 

De mooiste camperplaatsen van Drenthe

Natuurlijk is het heerlijk om uw tent, caravan of vouwwagen op onze caming neer te zetten. Maar wist u dat Landgoed Börkerheide over de mooiste camperplaatsen van Drenthe beschikt? Onze camperplaatsen zijn heel ruim en prachtig gelegen. Zo liggen een aantal camperplaatsen in het bos, met uitzicht op de heide en het ven. Ook zijn er extra verharde plaatsen, zodat u er uitstekend op kunt verblijven.

Ontdek de WOodcottage

Naast de safaritenten, is er ook een woodcottage te huren. Dit is een safaritent met hout afgewerkte details, zoals de vloer. Deze gezellige accommodatie is ook voorzien van een complete keuken met inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en het benodigde serviesgoed. De woodcottage is voor 4 personen en heeft een 2 persoons hemelbed, een stapelbed en een bedstee die via een trapje te bereiken is. Onder de bedstee is er ook een spelruimte voor de kinderen te vinden. Voor de koudere dagen is er ook een kachel aanwezig. Naast de heerlijke warmte is het ook nog is gezellig om in de avond lekker rondom de kachel te gaan zitten.

Kamperen Drenthe

Kamperen in Drenthe was nog nooit zo leuk

Wist u dat er in Drenthe ontzettend veel leuks, moois en indrukwekkends te doen is. Drenthe staat bijvoorbeeld bekend om zijn Hunebedden, en deze kunt u uiteraard bezoeken. In Borger bevindt zich het Hunebedcentrum waar u alles over deze oeroude grafzerken kunt vinden. Ook is hier het grootste Hunebed van Nederland te vinden: Hunebed D27. Met 22,6 meter een ontzettend groot Hunebed.

Een dagje naar de dierentuin

Gaat u kamperen in Drenthe, dan is het natuurlijk ook leuk om een dagje naar de Dierentuin te gaan. In dat geval ligt een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo voor de hand. In Wildlands in Emmen ziet u de mooiste dieren. Van ijsberen tot leeuwen. En dat is nog niet alles. Er zijn namelijk ook verschillende attracties in de dierentuin aanwezig. Het is natuurlijk niet voor niets een Adventure Zoo.

Landgoed Börkerheide