Menu

Overige faciliteiten

Op het Landgoed is geen vaste receptie, maar wij zijn er wel. Bij de ingang staat een gezellige mobiele receptie met een info-zuil. Als u gereserveerd heeft, kunt u zich op de zuil inchecken om vervolgens vrij de camping op te gaan en uw plaats opzoeken. In de receptie liggen plattegronden om mee te nemen. Als u niet heeft gereserveerd kunt u zich zelf aanmelden op de zuil. U komt tijden het boeken een plattegrond tegen die u alle vrije plaatsen laat zien. Mocht dat niet lukken, zij wij altijd telefonisch bereikbaar en komen naar u toe.

Sowieso komen wij een paar keer per dag langs om u te begroeten en desgevraagd u te voorzien van de nodige informatie. 

Het landgoed is voorzien van een Wifi verbinding. Hier mag u als gast gratis gebruik van maken. Zo blijft u, zelfs midden in onze prachtige natuur, verbonden met familie en vrienden. Voor bijna 90 % van alle plaatsen is er goed internet. Is de verbinding op uw plaats niet optimaal, kunt u altijd naar het recreatiegebouw. Daar is het WiFi signaal altijd goed.

Ook beschikt het landgoed elektriciteitsvoorzieningen op de kampeerpaatsen.  U heeft de beschikking over 6 ampêre. 

Heeft u vragen over het landgoed of over de omgeving van het landgoed? In de receptie vind u allerlei informatie over de camping en de omgeving. Ideaal voor als u uitstapjes wilt plannen of vragen over Landgoed Börkerheide heeft.

Faciliteiten overzicht

Landgoed Börkerheide