Menu

Overige faciliteiten

Op het Landgoed is geen vaste receptie, maar wij zijn er wel. Als u gereserveerd heeft, kunt u vrij de camping op om naar uw plaats te gaan. Bij de ingang van de camping staat een mobiele receptie waar u een plattegrond kunt halen. Als u niet heeft gereserveerd kunt u zich zelf aanmelden bij de mobiele receptie. Daar staat een computer waar u zich in kunt checken en een plaats kunt uitzoeken. Mocht dat niet lukken, zij wij altijd telefonisch bereikbaar en komen naar u toe.

Sowieso komen wij een paar keer per dag langs om u te begroeten en desgevraagd u te voorzien van de nodige informatie. 

Het landgoed is voorzien van een Wifi verbinding. Hier mag u als gast gratis gebruik van maken. Zo blijft u, zelfs midden in onze prachtige natuur, verbonden met familie en vrienden. Wij zijn bezig ons WiFi netwerk sterk te verbeteren,maar voor dit seizoen hebben wij nog niet de hele camping voorzien. Is de verbinding op uw plaats niet optimaal, kunt u altijd naar het recreatiegebouw. Daar is het WiFi signaal altijd goed.

Ook beschikt het landgoed elektriciteitsvoorzieningen op de kampeerpaatsen. Meestal is dat 6 ampêre. Volgend jaar proberen wij dat op te waarderen naar 10 ampêre. 

Heeft u vragen over het landgoed of over de omgeving van het landgoed? Bij het infopunt, aan het begin van het karrespoor, en in de recratieruimte heeft u de mogelijkheid informatie te krijgen over de camping en de omgeving van de camping. Ideaal voor als u uitstapjes wilt plannen of vragen over Landgoed Börkerheide heeft.

Faciliteiten overzicht

Landgoed Börkerheide