Menu

Genieten in de theetuin

Kunst is emotie en wat is dan mooier dan dit te combineren met een theetuin. Praten over kunst, in een natuurlijke omgeving op een picknickkleedje onder de majestueuze bomen die het landgoed rijk zijn.

U laten verwonderen door het Landschap van de Börkerheide met zijn eigen heideveld en een prachtige Drentsche ven onder het genot van een goed kop koffie of thee met een ambachtelijk gemaakt stuk taart. Hoe mooi kan het leven zijn.

Wat is een theetuin precies?

Een theetuin is eigenlijk niets anders dan een terras waar verschillende soorten thee geschonken wordt. Ze zijn bedoelt om te genieten en te onthaasten. Want onthaasten, dat doet u in de theetuin. In combinatie met de prachtige natuur van het landgoed komt u hier in een serene omgeving die alle stress uit uw lichaam trekt. Heerlijk om uw vakantie mee te beginnen of om uw vakantie mee af te sluiten (maar natuurlijk ook heerlijk tijdens uw vakantie).

Alleen maar thee?

Ondanks dat de naam 'theetuin' doet vermoeden dat hier enkel thee geschonken kan worden, klopt dit niet. U drinkt in de theetuin ook een lekker kopje koffie en uiteraard staat daar een heerlijk stukje gebak naast. Maar ook een glaasje frisdrank behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u precies op uw eigen manier genieten en tot rust komen in onze mooie theetuin.

Thee- en koffiekaart 

Wanneer is de theetuin geopend?

De theetuin is het gehele jaar geopend. U geniet hier het hele jaar door van de lekkerste thee, koffie en gebak. En als het weer een keertje tegenzit kunt u gewoon binnen zitten. Dat betekent het hele jaar door genieten op Landgoed Börkerheide.

Openingstijden