Menu

Genieten in de theetuin

Kunst is emotie en wat is dan mooier dan dit te combineren met een theetuin. Praten over kunst, in een natuurlijke omgeving op een picknickkleedje onder de majestueuze bomen die het landgoed rijk zijn.

U laten verwonderen door het Landschap van de Börkerheide met zijn eigen heideveld en een prachtige Drentsche ven onder het genot van een goed kop koffie of thee met een ambachtelijk gemaakt stuk taart. Hoe mooi kan het leven zijn.

De theetuin van Gallerie 13a op het Landgoed is een plek om te onthaasten. Of u nu gast bent van de camping of een passant die even wil uitrusten na een lange wandeling of fietstocht. U kunt natuurlijk wat drinken op het terras, maar wat is er nu mooier dan een picknick kleed uit de box te nemen en uw drankje te nuttigen in het gras op het kleedje en genieten van het lichtspel tussen de bladeren van de grote beukenbomen om u heen.

Behalve verschillende soorten thee en koffie is er een keuze uit verschillende andere dranken, en ontbreekt een ambachtelijk stuk gebak natuurlijk niet.

Thee in de theetuin

Wanneer is de theetuin geopend?

De theetuin is gelijk met de opening van de galerie geopend. Deze tijden kunnen wisselen. Kijk bij de openingstijden.

U geniet hier van de lekkerste thee, koffie en gebak. En als het weer een keertje tegenzit kunt u gewoon binnen zitten. Dat betekent het hele jaar door genieten op Landgoed Börkerheide.

Openingstijden