Menu

De laatste nieuwtjes en weetjes

Geplaatst: 03-12-2021

Elektra en gasprijzen.

Door de extreme prijsstijgingen voor elektra, gas, maar ook water en afvalverwerking, hebben wij  met frisse tegenzin een milieu en energieheffing in het leven moeten roepen. Voor het komende jaar is deze berekend op € 0.27 ct per persoon per nacht.

Boomhutten

De Boomhutten De Beuk en De Den zijn afgelopen augustus klaar gekomen en in de verhuur gebracht. De reacties zijn zeer positief . Mocht u interesse hebben in een verblijf in deze spannende accommodatie op hoogte? Wees er dan snel bij en kijk op de bechikbaarheid bij "zoek en boek". Ook in de winter zijn ze te huur. De camping is dan gesloten dus heeft u het hele rijk alleen. Hoe spannend is dat?

Toiletgebouwen.

De toiletgebouwen zijn geschilderd en zien er weer fris uit. Het vorig jaar aangelegde douchesysteem werk goed. Geen gedoe met muntjes en wilt u wat langer douchen? Geen probleem.

Receptie

In onze onbemande receptie vind u ook verder informatie over de omgeving en van wat hier zo allemaal te doen is.

In de receptie staat een zuil, waar met zich kunt inchecken. Mocht u hierin een probleem ervaren, geen nood. Even bellen met het nummer van de camping (0592 331546) en wij helpen u verder. Wij zijn altijd in de buurt.

Brood.

In weekeinden en in het hoogseizoen is er een broodjesservice op de camping. Bestellijsten hangen in de receptie en de volgende ochtend kunt u het halen bij de picknickplaats.

Foodtruck

Zo af en toe komt er een foodtruck voorbij. Dus heeft u een reden om af en toe niet te hoeven koken.

 

Nieuws overzicht

Landgoed Börkerheide