Menu

De laatste nieuwtjes en weetjes

Geplaatst: 03-12-2021

Elektra en gasprijzen.

Door de extreme prijsstijgingen voor elektra, gas, maar ook water en afvalverwerking, hebben wij  met frisse tegenzin een milieu en energieheffing in het leven moeten roepen. Voor het komende jaar is deze berekend op € 0.28 ct per persoon per nacht.

Vacature

Voor het seizoen 2022 zoeken wij een assistent beheerder voor 3 dagen in de week. Hij of zij verwelkomt de gasten, doet klein onderhoud, kan emails lezen en beantwoorden, heeft "telefoondienst", en houdt algemeen toezicht. Hij of zij is representatief en is gastheer of gastvrouw en voor die dagen het aanspreekpunt voor de gasten. Twee van de drie dagen werkt hij of zij zelfstanding en één dag met een collega. Feedback is ten aller tijde aanwezig. Werktdagen en salaris gaat in overleg. Het is mogelijk een eigen caravan, als een seizoenplaats, op de camping neer te zetten en daar te verblijven. Heeft u interesse, bel dan naar de camping en vraag naar René Sips. Als u dit bericht wilt delen met iemand die mogelijk geïnteresseerd is, dan stellen wij dat op prijs.

Boomhutten

De Boomhutten De Beuk en De Den zijn afgelopen augustus klaar gekomen en in de verhuur gebracht. De reacties zijn zeer positief en de verhuur loopt als een trein. Mocht u interesse hebben in een verblijf in deze spannende accommodatie op hoogte? Wees er dan snel bij en kijk op de bechikbaarheid bij "zoek en boek".

 

Nieuws overzicht

Landgoed Börkerheide