Menu

Coronavirus Nieuws

Geplaatst: 27-03-2020

Update 26-06-2020

 

 

Onze branche organisatie RECRON/HISWA heeft een speciaal protocol gemaakt voor het gebruik van de voorzieningen op een zo'n veilige manier. De basis is dat wij er met zijn allen voor moeten zorgen dat wij voldoende afstand van elkaar nemen. ( anderhalve meter ). Zowel buiten op de camping als in de gebouwen. 

Wij zullen er alles aan te doen dat er op een veilige manier vakantie gevierd kan worden zonder al te veel overlast.

We zullen het in deze bizarre periode met elkaar moeten doen en geduld en begrip voor elkaar moeten hebben. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen een fijne vakantie kan hebben. 

Wat houdt dit in voor Camping Landgoed Börkerheide?

Om de anderhalve meter afstand problematiek te realiseren hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij hebben in de toiletgebouwen een één richtig verkeer in de sanitaire voorziening gerealiseerd. Hiervoor hebben wij een paar bouwtechnische voorzieningen getroffen.

Om te voorkomen dat er teveel mensen in de gebouwen  komen, hebben wij een toegangscontrole systeem. Iedereen krijgt een nummerplaatje en hangt dat op aan een bord voor het sanitaire gebouw. Zijn de haakjes vol, dan moet men even wachten totat een ander zijn of haar nummer weer heeft weggehaald. Het geeft een indicatie hoe vol het is in een gebouw.

Om afstand te kunnen houden, zijn de toiletten, wasbakken en douches om en om open en dicht. Omdat daarmee de capaciteit verminderd wordt van de vaste saniataire voorzieningen worden er voor juli en augustus 2 kwalitatief goede en mooie units extra geplaatst. Een units met 16 toiletten, ( waarvan er 8 te gebruiken zijn) en een unit met 5 douches en 8 wasbakken ( waarvan 3 respectieflijk 4 van gebruikt kunnen worden ) De voorzienigen zijn direct aan de buitenkant te bereiken zodat afstand houden makkelijker wordt en men niet hoeft te wachten in een afgesloten hal. Men kan ook van buiten zien wat er vrij is.

Deze extra tijdelijke voorziening wordt geplaatst in de buurt van het recreatiegebouw op de plaatsen voor de huifkarren. Voor de huifkarren zoeken wij een andere lokatie.

Verder komen er op diverse punten flacons met desinfecrerende handgel en zullen wij met meer desinfecterende schoonmaakmiddelen gaan werken.

DE MAAND OKTOBER  IS DE CAMPING OPEN 

Omdat april voor een groot deel in het water valt, gaat de camping niet op 30 september dicht, maar pas op 31 oktober. Hiermee wordt ook de herfstvakantie meegenomen als mogelijkheid voor het verzetten van de reserveringen.

Gasten die een seizoenplaats hebben mogen ter compensatie hun reservering met de maand oktober kosteloos verlengen.

Gasten die een voorseizoen plaats hebben geboekt, mogen vanaf 5 september, gratis 4 weken terug komen.

Wij zijn door de drukte niet altijd telefonisch bereikbaar, en verzoeken u zoveel mogelijk per mail te communiceren.

Galerie en theetuin

De galerie en theethuin worden op een later tijdstip geopend. Zoals het er nu naar uit ziet lukt dat niet meer voor de zomer. Door de corona crisis heeft de verbouwing een behoorlijke achterstand opgelopen. We doen ons best.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd en blijf gezond.

 

René en Tineke Sips

 

 

Nieuws overzicht