Menu

De Galerie van Tinkeke Sips

Galerie 13a op Landgoed Börkerheide is de plek waar kunst en natuur samenkomen. Het landgoed is een inspiratiebron voor kunstenares Tineke Sips. Het is dan ook niet gek dat zij hier haar werk en werk van andere kunstenaars wil delen.

In Galerie 13a van Landgoed Börkerheide ontdekt u al het werk van Tineke Sips. Tineke, die al jaren werkt als kunstschilder, trekt u met haar werk haar droomwereld in. Haar collages laten soms een sprookjeswereld zien, maar soms ook de wereld van alledag. En dat maakt het werk zo helder, maar ook vaak heel ongrijpbaar. 

Naast het werk van Tineke wordt de galerie ook gebruikt om werk van anderen tentoon te stellen. Zo ontstaat er een mooie verscheidenheid aan kunst op dit mooie stukje landgoed.

Eerdere exposities

Tineke heeft in verschillende galerieën door heel Nederland geëxposeerd. Ze heeft haar werk vertoond in Galerie Westerkade in Leeuwarden, in Galerie Novi/Arte in Amersfoort, in Loods 6 in Amsterdam en op nog veel meer plekken. En nu gaat ze haar werk laten zien op Landgoed Börkerheide. Zo weet u meteen waar uw eerste vakantie-uitstapje heen gaat!

Haar mooiste werken verzameld

In de galerie op Landgoed Börkerheide zal Tineke haar mooiste werk voor u presenteren. De schilderijen nemen u mee in een surrealistische droomwereld die vaak niet in een keer te bevatten is. De collages zijn uniek en bieden een prachtig kijkje in het hoofd van de kunstenaar. 

Bekijk de werken in de galerie