CHARLIE GREEN

CHARLIE GREEN

Als de heringerichte en opgefriste originele Engelse toercaravan CHARLIE GREEN uit de jaren '70 eens kon praten... pfff... wat die allemaal in de afgelopen 40 jaar heeft meegemaakt.... 

 

Nou ja, in ieder geval... CHARLIE GREEN nodigt je uit om de dagelijkse drukte achter je te laten en te genieten van het groen en de natuurlijke bosbewoners die Landgoed Börkerheide en haar omgeving jou biedt.

 

Natuurlijk bevat CHARLIE GREEN geen overbodige luxe, maar is wél van alle eenvoudige gemakken voorzien. Zonder er zelf moeite voor te doen geniet je van het ultieme knusse kampeergevoel. Laat beddengoed lekker thuis en laat je elke ochtend verrassen door de Rust & Ruimte die er heerst op Landgoed Börkerheide.

 

Oh ja.... CHARLIE GREEN heeft een vast tweepersoonsbed van prima kwaliteit en een comfortabel zitje met tafel dat omgetoverd kan worden tot eenpersoonsbed (retro maat).

Het 2-persoons bed is 1.90 bij 1.25 (ja, ja, lekker knus!) en er is een keukentje met een 2-pits gasfornuis, wasbakje en koelkast. 'n Kacheltje voor de koudere dagen/nachten is ook aanwezig. 

 

De verhuur van CHARLIE GREEN gaat per overnachting (minmaal 3).

Kijk voor de recente prijzen (vanaf € 45,- per dag) via het reserveringsmenu.

NIEUW in de verhuur...

Een heuse retro-toercaravan uit de jaren '70.

 

We hebben slechts één verhuurcaravan op het Landgoed en deze 'nieuwe' Charlie Green is écht gewild. Tip: Houd met reserveren ook een alternatief (week, midweek of weekeinde) in gedachte. 

lekker lui vakantie houden, rust, ruimte, kleinschalig, bijzonder, camping, kamperen, zwembad