het heideveld bij Landgoed Börkerheide bluesfestival grolloo oerkamperen kampvuur natuurkampeerterrein

 

 

    

 

 

 

      

          

Op een unieke locatie aan de rand van het gezellige brinkdorpje Westerbork, temidden van bos en heide, ligt Landgoed Börkerheide, een “Landgoed met kampeerfaciliteiten in de natuur”.

 

Een groot gedeelte van het Landgoed bestaat uit een natuurlijk ven. Aan de rand van het ven kan uitsluitend gekampeerd worden met tent (natuurlijk kamperen). Op de open plekken in het bos aan de rand van de heide zijn prachtige campingplaatsen gesitueerd, zodat het daar ook prachtig verblijven is. In de bosrand zijn open plekken gemaakt, met als doel om het heideveld de kans te geven zich op een deel van de camping verder te ontwikkelen.

 

De ingang van de camping ligt in het bos en vandaaruit gaat het karrespoor (een verhard pad) langs het ven naar de ruime kampeerplaatsen.

 

Het infopunt, bij de ingang en begin van het karrespoor, geeft u de gelegenheid om wat meer informatie over de camping en omgeving te verzamelen.

Landgoed BörkerHeide is doorlopend in ontwikkeling. Veel extra groen en een speciale oever voor de zwaluwen. Openingen in de bosrand garanderen nu een prachtige doorkijk en uitzicht over het heideveld.

 Wat een vooruitzicht!

Heerlijk luieren in een

hangmat voor je eigen

tent of caravan en genieten van de

ruimte om je heen!

schapen op de heide op landgoed Börkerheide
vakantie met de kinderen op een camping met zwembad
anwb charme camping, kamperen in de natuur in het bos, langs het ven of op de heide