met opa en oma lekker kamperen op landgoed BörkerheideLandgoed Börkerheide is door de ANWB genomineerd als Charme Camping 2016


Kamperen op de mooiste en meest idyllische plekken, dat kan op de ANWB Charmecampings!

Op een charme-camping kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van de eigenaar, die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. De ANWB charmecampings zijn gekozen door ANWB-campinginspecteurs die uitvoerig onderzoek hebben gedaan. U geniet hier persoonlijke aandacht door de kleinschaligheid en bent weg van het massatoerisme. Een charmecamping is niet groot en niet klein; het aantal standplaatsen varieert van 30 tot ongeveer 100 plaatsen.

Veiligheid Voor uw en onze veiligheid is de toegang tot het kampeerterrein afgesloten met een hek. Het hek wordt 's morgens rond 7.30 uur open gezet en 's avonds om 22.30 uur weer gesloten. 

In geval van nood kunt u ons altijd bereiken op T 0593 331 546. Vertel duidelijk wie u bent en waar u staat en volg onze instructies op. Mocht u vragen hebben, minimaal twee maal per dag lopen wij over het terrein en kunnen wij deze beantwoorden. Schroom niet ons aan te spreken.

lekker bbq op het kampvuur

- Kortingsacties -

 

Als u wilt boeken met een bepaalde kortingsactie bent u bij Landgoed Börkerheide van harte welkom. Veel kampeerders brachten met bv. de MiniCampingCard of Acsi Card hun vakantie met veel plezier op het landgoed door.

vakantie met de kinderen op een camping met zwembad