Menu

Börkerheide, landgoed om te ervaren

Onze boomhutten zijn het hele jaar te huur, de camping is vanaf 1 april 2022 weer geopend!

Wij zijn René en Tineke Sips en sinds 14 oktober 2019 de trotse eigenaren van Landgoed Börkerheide. Toen wij voor het eerst het landgoed bezochten waren wij verrast over de plek, zijn rust en het natuurlijke karakter. Zo verborgen tussen de bomen en de hei was dit voor ons het grootste geheim van Drenthe. En dat geheim willen we graag met u delen.

Nieuws

Boomhut "de Beuk" en boomhut "De Den" zijn het hele jaar te huur. Dus ook nu in de winter. Helemaal verlaten, midden in de natuur. Hoe spannend is dat ?

Op onze nieuwspagina staan de laatste ontwikkelingen over van alles en nog wat. 

Campers kunnen in principe op elke kampeerplaats staan. Maar wij hebben een tiental plaatsen extra verhard. Dit zijn de nummers 71 t/m 80

 

 

Camping

Landgoed Börkerheide beschikt zowel over kampeerplaatsen als safaritenten voor de verhuur. Het is dus altijd mogelijk om bij ons te komen kamperen, ook als u geen eigen kampeermiddel heeft. De kampeerplaatsen staan verspreid over het landgoed en bieden veel ruimte en privacy voor een aangenaam verblijf.

Galerie

Uniek op Landgoed Börkerheide is de galerie van Tineke Sips. Deze kunstenares, en tevens eigenares van Landgoed Börkerheide, toont hier haar mooiste werken. Wij hopen in de zomer van 2021 open te gaan.

Avontuurlijk overnachten

De Börkerheide is een prachtig stuk ongerepte natuur. Landgoed Börkerheide bestaat voor een groot deel uit een ven, bos, en een schitterend heideveld. In die omgeving zijn de kampeerplaatsen gesitueerd. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

 

 

Zoek en Boek  

Landgoed Börkerheide