Menu

Börkerheide, landgoed om te ervaren

Welkom : We zitten midden in het seizoen 2023 en u bent van harte welkom op de camping. Wij zijn open tot 1 oktober, maar de boomhutten zijn het hele  jaar door te reserveren. 

Kijk bij de prijzen en arrangementen. Wij hebben een zeer aantrekkelijk najaars arrangement voor de maand september. 

Het is nog vroeg, maar denkt u nu al aan de vakantie voor volgend jaar. Onze prijzen en arrangemeneten voor 2024 staan nu al op deze  website.

Ervaar de bossen van Drenthe als nooit tevoren op Landgoed Börkerheide. Een idyllisch plekje verborgen tussen de bomen en bloeiende heide in de groenste provincie van Nederland. Hier verblijven betekent er écht even tussenuit zijn. Rust en natuur, maar ook de gezelligheid van karakteristieke brinkdorpjes op steenworp afstand. We kunnen u er uren over vertellen, maar natuurcamping Börkerheide in Drenthe moet u toch echt zelf ontdekken.

 Kamperen met natuurlijk karakter

Kamperen op ruime plekken met natuurlijk karakter of met alle gemakken van dien overnachten in een boomhut of safaritent met geweldig uitzicht over het ven. Hoe uw ideale vakantie er ook uitziet, het zal u nergens aan ontbreken. Landgoed Börkerheide beschikt tevens over schoon en fris sanitair. Een verwarmd gemeentelijk openlucht boszwembad ligt direct naast de camping waar onze gasten welkom zijn en gratis gebruik van mogen maken. Landgoed Börkerheide bezit alle ingrediënten voor een rustig en plezierig verblijf op een kleinschalige camping. 

Natuurcamping in Drenthe

Kamperen op Landgoed Börkerheide doet u op uw manier. Of u nu kiest voor een ruime kampeerplek of liever bijzonder overnacht in een luxe boomhut of safaritent. De kampeerplaatsen en accommodaties liggen weids verspreid over ons landgoed. Ruimte en privacy, alle faciliteiten die u nodig heeft en altijd en overal omringd door groen; niets staat u een ontspannen verblijf op onze camping in Drenthe in de weg.

Natuurlijk kamperen in Drenthe

Landgoed Börkerheide ligt in een prachtig stuk ongerepte natuur. Welke kant u ook uitkijkt, u ziet overal bos, vennen en heide. Op onze camping in Drenthe kampeert u letterlijk in het natuurschoon. Waar bevindt uw ideale kampeerplek zich eigenlijk: rondom een ven, op een groen gebied omringd door bomen of letterlijk in het bos? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: vakantie vieren op Landgoed Börkerheide is heerlijk, ontspannen en onvergetelijk voor jong en oud!

 

Zoek en Boek  

Landgoed Börkerheide