Menu

Börkerheide, landgoed om te ervaren

 Wij zijn René en Tineke Sips en sinds 14 oktober 2019 de trotse eigenaren van Landgoed Börkerheide. Toen wij voor het eerst het landgoed bezochten waren wij verrast over de plek, zijn rust en het natuurlijke karakter. Zo verborgen tussen de bomen en de hei was dit voor ons het grootste geheim van Drenthe. En dat geheim willen we graag met u delen.

 

Nieuws

Er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte, ontstressen, maar toch dichtbij de gezelligheid van het brinkdorp Westerbork. Dat kan op camping Landgoed Börkerheide. Het mooiste geheim van Drenthe.

Ontdek onze boomhutten of safaritenten op een schitterende lokatie met prachtig uitzicht over het ven.

Boomhut "de Beuk" en boomhut "De Den" zijn het hele jaar te huur. Dus ook nu in de winter. Helemaal verlaten, midden in de natuur. Hoe spannend is dat ?

Met uw caravan, camper of tent kunt u bijna overal staan. Op een open veld of tussen de bomen met open plekken waar nog heerlijk de zon doorheen schijnt. Maar misschien vind u een plaats met uw tent langs de ven ook wel leuk. En we hebben ook extra verharde camperplaatsen. Aan u de keus. Een slectie kunt u maken bij het boeken op deze site.

Wist u dat op onze eigen heide van ruim 10 ha de hond heerlijk los mag lopen? Tenzij de schaapsherder er loopt met zijn kudde Drentsche heideschapen. Dan moet de viervoeter even aan de lijn. Maar dan is er nog genoeg  te wandelen in het naast gelegen bos.

Op onze nieuwspagina staan de laatste ontwikkelingen over van alles en nog wat. 

 

 

 

Camping

Landgoed Börkerheide beschikt over kampeerplaatsen voor caravans, tenten en campers, maar heeft ook boomhutten en safaritenten voor de verhuur. Het is dus altijd mogelijk om bij ons te komen kamperen, ook als u geen eigen kampeermiddel heeft. De kampeerplaatsen staan verspreid over het landgoed en bieden veel ruimte en privacy voor een aangenaam verblijf.

Bekijk ons aanbod:

Avontuurlijk overnachten

De Börkerheide is een prachtig stuk ongerepte natuur. Landgoed Börkerheide bestaat voor een groot deel uit een ven, bos, en een schitterend heideveld. In die omgeving zijn de kampeerplaatsen gesitueerd. U kunt kamperen rondom het ven, op een veld omringd door bomen, of op open plaatsen in het bos.  Hierdoor zijn alle kampeerplaatsen uniek. Om de natuur de kans te geven zich verder te ontwikkelen, zijn er open plekken gecreëerd tussen het ven, bos en heide. Zo proberen we tevens het avontuurlijke karakter van de camping te behouden.

 

 

Zoek en Boek  

Landgoed Börkerheide