Zieltjes winnen...?

Zieltjes winnen…?

 

 

“Gefeliciteerd! Uw camping is geplaatst op een ‘longlist’ voor de verkiezing ANWB Camping van Jaar 2016. Mede namens Ed Lodewijks, hoofdredacteur 'Kamperen van de ANWB', feliciteer ik u van harte met deze plaatsing!”

 

Toen ik dit mailtje las hebben we (Elisabeth en ik) een beetje besmuikt gelachen… ANWB… longlist…

 

Wat bedoelen ze eigenlijk met een longlist (eenvoudig vertaald heet het een hele lange lijst), zijn dat 100 campings, 500 campings of zelfs nog meer? In Nederland alleen al zijn er meer dan 2000 bedrijven, laat staan als het buitenland erbij betrokken gaat worden.

Denk je eens in… Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en ga zomaar door.., dat zijn er misschien wel meer dan 25.000 campings. Dus hmmm, een longlist...

 

Heel eerlijk verder geen aandacht aangegeven, behalve een paar foto’s opgestuurd, waar de redactie om gevraagd had.

 

In het DvhN (Dagblad van het Noorden) van maandag 28 september stond een artikel waarin te lezen was dat camping ‘de drie Provinciën’ genomineerd was door de ANWB voor 'Camping van het Jaar 2016 in de categorie (er zijn er 4) 50 + camping'.

 

Hmmm, wij werden niet genoemd… toch maar even op de site van de ANWB gekeken en wat schetste mijn verbazing, in de categorie “Mooiste Charme Camping” werden wij genoemd…!

Sterker in deze categorie doen slechts 10 bedrijven (longlist) mee, waarvan 8 campings uit het buitenland en 2 uit Nederland. Eén camping op Texel én Landgoed Börkerheide..

 

Tja, en nu… toch maar heel snel ‘zieltjes’ winnen!

 

Dus snel naar www.campingsvanhet jaar.nl of naar onze facebookpagina en 'STEMMEN'!!!

anwb charme camping, kamperen in de natuur in het bos, langs het ven of op de heide
kamperen met de kinderen in tent, vouwwagen of caravan in de natuur